Daraverile zilei de 31 decembrie 2018

62 de ani de la prima emisie TVR – Primele ore de emisie ale Televiziunii Publice au fost ale Revelionului din 1957. Păcat că a ajuns unde a ajuns, cu cea mai slabă conducere din istorie și cu niște pseudo jurnaliști, tonomate plătite atât de bine din bani publici.

2019 a sosit deja – Kiribati este prima țară din lume care a intrat în noul an.

94 de jurnaliști au fost uciși în 2018 – Statistica dată publicității de cei de la Federația Internațională a Jurnaliștilor arată cât de periculoasă poate fi această meserie pentru cei care o fac cu respect.

A dat SRI și gluma ultimei zile din 2018 – Serviciul Român de Informaţii a postat, luni, pe pagina de Facebook a instituţiei, glumă inedită: un receptor de telefon clasic ce atârnă de un fir, fiind însoţit de mesajul ”Şi în 2019 să auzim de bine!”.

Florin Călinescu își face partid politic – Actorul şi prezentatorul de televiziune Florin Călinescu, în vârstă de 62 de ani, a declarat într-un live pe pagina sa de Facebook că intenţionează să înfiinţeze un nou partid politic, însă decizia finală va depinde de susţinerea românilor.

50.000 de oameni așteptați la Revelionul din Piața Constituției – Dacă iau cu ei și câteva bannere cu #rezist, pac, avem protest anti Dragnea.

Sursă foto: SRI

Leave a Reply

Your email address will not be published.