Daraverile zilei de 30 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 30 mai – Marea Britanie a trecut de 38.0000 de morți. Donald Trump anunță că SUA încheie relația cu OMS. Spitalul Suceava se redeschide pentru toată lumea. CFR repune în circulație, de la 1 iunie, trenurile suspendate. Alexandru Rafila: ”Vaccinarea copiilor trebuie să fie o prioritate a acestei perioade!”. Festivalurile cu peste 1000 de spectatori, interzise până la 31 august. Peste 3000 de români din diaspora, infectați cu noul coronavirus. Bucureștenii se pot programa pentru examenul auto începând cu 2 iunie.

Câștigătorul Românii au Talent, un mecanic auto – Mecanicul auto Radu Palaniță, care l-a impresionat cu vocea sa pe Florin Călinescu și l-a făcut să apese Golden Buzz-ul, a câștigat Românii au talent, sezonul 10.

INS: Suprafața pădurilor este în creștere – În anul 2019, suprafaţa pădurilor era cu 9.127 hectare mai mare decât în 2018 şi însuma un total de 6.592.230 hectare, informează Institutul Naţional de Statistică prin Digi24.ro.

Sondaj IMAS: PNL, PSD scad, Pro România trece de 11% – Liberalii și social-democrații scad în sondaje față de luna precedentă. Pro România își continuă creșterea, partidul lui Victor Ponta fiind creditat cu 11,2%, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM în luna mai.

Orban, despre fotografia care a revoltat onlineul: ”Era ziua mea, plătesc amenda dacă e nevoie!” –  Ludovic Orban se declară gata să plătească amenda, dacă e nevoie, pentru că el și mai mulți miniștri din cabinet au fost fotografiați fumând într-un spatiu închis și stând la aceeași masă, fară să poarte măștile de protecție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.