Daraverile zilei de 30 ianuarie 2019

54 de morți din cauza gripei, unele județe spitale nu raportează numărul real de infectați – Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, marţi seară, că nu poate spune acum dacă în România este sau nu epidemie de gripă deoarece spitalele nu au făcut raportări corecte ale cazurilor de îmbolnăviri.

Miracol. A apărut primul spital unde sunt refuzate șpăgile – Într-un spital din România au apărut afișe cu un mesaj care i-a pus în încurcătură pe pacienți.

Macron: ”Brexit nu va fi negociat!” – Acordul pe tema Brexit elaborat de Guvernul Theresa May şi Bruxelles nu este negociabil, a transmis marţi seară Emmanuel Macron.

CNA, amenzi de 60.000 de lei pentru Antena 3, Realitatea și România TV – Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, amendarea Antena 3 cu 35.000 de lei, Realitatea TV – cu 15.000 de lei şi România TV – cu 10.000 de lei pentru mai multe încălcări ale legislaţiei audiovizuale în diferite emisiuni, informează Agerpres.

CEDO a admis în primă fază dosarul Kovesi – Sesizarea la CEDO formulată de fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi, în care aceasta contestă modul în care a fost revocată din funcție, a trecut de procedura de filtru, ceea ce înseamnă că este în principiu admisibilă și că începe judecata pe fond.

Cristian Preda s-a înscris în partidului lui Cioloș – Aș numi asta nu doar o gafă, ci o tâmpenie imensă. Cioloș chiar se sabotează singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.