Daraverile zilei de 30 decembrie 2018

Ies și sârbii în stradă – 25.000 de persoane au ieșit, sâmbătă, în stradă, la Belgrad, pentru a protesta împotriva președintelui sârb Aleksandar Vucic.

Primăria Capitalei, bluf sau atac informatic terorist? – Primaria Capitalei anunta ca au avut loc accesari ilegale ale sistemului de semaforizare din Bucuresti, subliniind ca a fost deja depusa o plangere penala. Primaria mai arata ca au fost introduse alte diagrame ce stabilesc timpii pentru culorile rosu si verde ale semafoarelor.

Juncker vine în România – Cu un concert și o vizită oficială a lui Juncker de pe 10 ianuarie marchează începutul președinției României la Consiliul UE.

Fake news, studiate în liceu – Elevii de gimnaziu și de liceu ar putea avea, de anul viitor, o nouă disciplină obligatorie: Educație și cultură media. Astfel, tinerii vor ști să se descurce mai bine prin hățișul știrilor false din mediul online.

Se închide un celebru post muzical – Postul de televiziune muzical german Viva, deţinut de Viacom, va fi închis oficial, după 25 de ani, pe 31 decembrie.

Cum circulă metroul și RATB de Revelion 2019 – Metroul, autobuzele si tramvaiele vor circula toata noaptea de Revelion, au anuntat Metrorex si Societatea de Transport Bucuresti (STB, fosta RATB).

Leave a Reply

Your email address will not be published.