Daraverile zilei de 29 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 29 mai – Marea Britanie anunță noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Românii care merg în vacanță în Grecia sau Bulgaria vor sta, la întoarcere, 14 zile în izolare. China nu a mai raportat ieri cazuri noi de coronavirus.  Izolarea la domiciliu pentru românii care se întorc din diaspora, menținută până pe 15 iunie. Prostituatele românce din Italia și-au reluat activitatea. Alexandru Rafila: ”În perioada de iarnă vom avea un nou val de îmbolnăviri.

Donald Trump a emis ordonanța pentru modificarea rețelelor sociale – Preşedintele SUA Donald Trump a emis joi seară o ordonanţă executivă prin care a modificat cadrul de reglementare al activităţilor reţelelor de socializare. Reacţia vine în contextul disputei cu platforma Twitter, afirmă surse citate de agenţia Reuters. Vorbind din Biroul Oval înainte de semnarea ordinului, Trump a declarat că decizia are scopul de a apăra libertatea de exprimare de unul dintre cele mai grave pericole din istoria Americii.

Victor Ponta vrea să candideze, din nou, la Președinția României – Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat joi seară, într-o emisiune la Antena 3, că își dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. Ponta și-a exprimat și anul trecut intenția de intra în cursa pentru Cotroceni și că își va folosi experiența din 2014 când a pierdut în turul al doilea în fața actualului președinte Klaus Iohannis. ​

Educația sexuală în școli, doar cu acordul părinților – Educația sexuală în școli trebuie să se desfășoare doar cu acordul scris al părinților, potrivit unui amendament la Legea 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului inițiat de parlamentarii PSD, Adrian Solomon și Titus Corlățeanu, cu susținerea deputatului liberal, Robert Sighiartău, informează Libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.