Daraverile zilei de 29 ianuarie 2020

British Aiways a suspendat toate zborurile spre China – British Airways a anunţat că a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie şi China după ce autorităţile de la Londra au recomandat evitarea călătoriilor în China în contextul epidemiei cu noul coronavirus, informează Reuters.

Halep este ]n semifinale la Australian Open – Jucătoarea română Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a spulberat-o pe estoniana Anett Kontaveit.

Haosul din arhiva cărților de muncă – Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că nu toate cărţile de muncă sunt scanate, unele dintre ele fiind deja pierdute sau aflate în arhive care nu pot emite adeverinţe de vechime.

Declarația unică pentru impozitul pe venit poate fi depusă până pe 25 mai – Guvernul a decis marţi prorogarea termenului până la care contribuabilii persoane fizice trebuie să depună declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale de la 15 martie până la 25 mai.

USR și PLUS fuzionează în iulie 2020 – Birourile Naționale ale Alianței USR-PLUS au decis ieri, într-o ședință comună, să solicite organizațiilor locale un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 29 ianuarie 2020”

  1. Uite vezi , asta chiar imi pare demna de atentia unui CNSAT sau macar a DNA : ” Haosul din arhiva cărților de muncă ” restul fiind doar fusheraie . Pai bine Ioane , British Airwais isi rarise zborurile catre China inca de acum vreo trei luni iar acestea fusesera preluate { nu intamplator zic eu } de catre alti “zburatori ” iar tu ai aflat-o abia azi ? Bine ca nu te mai bate Nevermind { aka Sarcasticu } la cap ca , ce ti-ar fi spus ala acum… ti-ar fi fost suficient pana la… Pastele din 2022 ! :D :D :D

    1. @Marian Nu știu pe unde a dispărut Nevermind, dar sper să îl readuc pe aici o dată cu ziua de mâine, când reintrăm și cu materiale care să enerveze :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *