Daraverile zilei de 28 noiembrie 2018

Donald Trump vs Vladimir Putin – Ca urmare a escaladării conflictului cu Ucraina, ar putea urma o reacție dură din partea președintelui SUA, care va anula întâlnirea cu Putin de la Summitul G20.

FIFA somează Iranul să lase femeile pe stadioane – Probabil vor și televiziunile din Iran să facă prim planuri cu burka.

O fetiță, executată silit de Spitalul de Urgență Buzău – Copila a fost internată acolo în urmă cu 5 ani, ca urmare a unui accident rutier.

Convoiul Unirii – Un grup de moroșeni au plecat din Sighetul Marmației spre Alba Iulia în căruțe trase de cai, ca un omagiu adus strămoșilor lor care au făcut același lucru acum 100 de ani.

Codrin Ștefănescu: ”Vom da legea amnistiei și grațierii!” – Asta știm cu toții, probabil că o vor da fix în noaptea de Crăciun sau de Revelion. Sau, de ce nu, chiar de 1 decembrie.

Bacalaureatul profesional – Ecaterina Andronescu susține că ar trebui reintrodus Bacalaureatul diferențiat (bacalaureat pentru admitere la facultate sau bacalaureat profesional).

Cascada Bigăr a secat – De vină este seceta prelungită din ultimele luni.

Se aprind luminile de sărbători în București – Pe 30 noiembrie, moment în care se deschide și Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Cel mai bogat om din China, înscris în Partidul Comunist – Doar mie mi se pare o contradicție teribilă? Și bogat și comunist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *