Daraverile zilei de 28 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 28 martie – Toate parcurile din București sunt închise, de azi. SUA a trecut de pragul de 100 de mii de persoane infectate. Papa, binecuvântare ”Urbi et orbi” din Piața Sfântul Petru complet goală. Carrefour plafonează prețurile la 500 de produse esențiale. 400.000 de contracte de muncă au fost suspendate până ieri. Criză globală de prezervative. Copiii care au ambii părinți bolnavi de Covid 19 și nu au alte rude, luați în grija statului. Mastercard a crescu limita pentru plățile contactless fără PIN la 200 de lei.

Nu uitați, la noapte trecem la ora de vară – În noaptea de sâmbătă spre duminică, se trece de la ora de iarnă la cea de vară, adică ceasurile se vor da înainte cu o oră, ora 3.00 devenind 4.00.

Sorin Ovidiu Vântu, eliberat condiționat – Tribunalul Bucureşti a decis definitiv vineri ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu să fie eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare.

AEP propune oficial amânarea alegerilor locale – Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) propune ca alegerile locale să fie organizate în termen de cel mult 6 luni de la momentul încetării stării de urgenţă.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 28 martie 2020”

  1. Ca Sanctitatea Sa a binecuvantat o piata goala iar binecuvantarile sale , le-au ascultat doar ORBII :D nu-i o problema , ca este criza de prezervative , iar nu-i problema { decat sa o bagi in gaura cu parpalacul pus , mai bine o iei in mana ca , esti mai castigat si nu iese nimic la… noua luni 8) } dar , ca SOV iese de la bulau…asta-i chiar strigator la cer mai ales ca are cu ce traii si inca foarte bine , cel putin 100 de ani de-aici inainte si el si… cine mai vrea el . Nu cred ca l-au lasat autoritatile Statului Roman doar cu izmenele pe el asa cum ai fi patzit tu Iancule daca erai in locul aluia . Intrebare Iancule : p’asta cum dracu de nu l-a afectat coronavirusul caci si noi ceilalti , stam la propreala d e aproape doua saptamani si… creste , creste numarul de infectati ???

    1. @Marian Nu doar că nu s-au atins de averea lui, dar aceasta a crescut. Iar omul a ieșit după 5 ani, deși avea de ispășit minim 11 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.