Daraverile zilei de 28 februarie 2020

Coronavirus. O nouă zi – Clienții Blue Air cu bilete de Italia pot schimba data călătoriei. PSD a decis amânarea Congresului din cauza coronavirusului. Cine vrea să se informeze despre COVID 19, are la dispoziție o linie verde.

Nicușor Dan îl vrea pe Vlad Voiculescu în echipa sa – Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, a declarat, joi, ca dorește ca Vlad Voiculescu să ocupe postul de viceprimar.

Pământul are o a doua lună, temporar – Avem un nou vecin spaţial, cel puţin pentru o perioadă. Astonomii de Catalina Sky Survey au descoperit un asteroid care a fost captat de gravitaţia pâmântului, relatează BBC.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 28 februarie 2020”

  1. 1] Un fel de FRICA PAZESTE PSD ! 2] 2] ASTA-I CU ADEVARAT IMPORTANTA CACI , IMI REAMINTESTE MOTIVUL PENTRU CARE NU-L SUPORT PE NICUSOR DAN , nu ca Firea -Pandele mi-ar fi mai draga decat sarea-n ochi ! Fireste ca , oricat d e prosti si satui de moldoveanca asta habotnica ar fi bucurestenii , NIMENI n-ar fi pus botu’ la figura cu ” independentu’ ” si cu-atat mai putin la ” suportul politic ” venit din partea a doua partide de KKT insa , zic si eu ca tot bucuresteanul de conditie minima , cum dracu s a te aliezi cu-n partid care taman ce si-a dat pe fatza cam intreaga valoare a ” profesionalismului ” ajungand la ora asta la mai putin de 20% din intentiile de vot { nu mai vorbesc despre … INCREDERE } in randul populatiei , orice ar spune aia de la “sondaje ” pe la TV !?! 3] Pai , daca tot avem o a doua ” Luna ” poate s -or gandii si guvernantii sa dea pensii … macar doua pensii pe luna daca nu si marite . :) Iancule fratele meu , reinoiesc urarile pentru weekend in sperantza ca-ti vor prinde bine !

    1. @Marian Eu îl văd pe Nicușor Dan în stare să candideze din partea PNL pentru ca, dacă situația o va impune, să treacă fără probleme într-o majoritate în Consiliu cu PSD.

      1. L-oi vedea matale Iancule insa… sa-l fereasca Dumnezeu daca va avea parte d e un Consiliu majoritar PSD plus al “satelitilor ” acestuia : o piatra nu va putea mishca in Bucuresti ti-o garantez ! Pe bune acum , chiar crezi ca Vlad Voiculescu s-a retras de… scarba ? Nu ca n-asi putea dormii noaptea de dragul astuia dar , asta chiar ne ia de prosti ? Face pe virgina si vrea s a fie crezut mai ales ca , stie toata lumea cu cati si d e cate ori si-a tras-o ? Si-n plus , cine dracu a mai vazut politician caruia sa-i puta mirosul de KKT ca doar manaca zilnic asa ceva ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.