Daraverile zilei de 28 decembrie 2018

Ultima ședință CSAT din acest an – Asta dacă binevoiește Iohannis să mai vină, suntem în plină perioadă de concedii, fix ce îi place lui mai mult.

Dezastrele naturale, pagube de 100 de miliarde de dolari în 2018 – Dezastrele naturale provocate de schimbările climatice au costat ţările lumii cel puţin 100 de miliarde de dolari în 2018.

Criză în Partidul Comunist Chinez – Lideri chinezi de rang înalt au fost obligaţi să îşi facă autocritica, în cadrul a ceea ce pare un dezacord în cadrul conducerii Partidului Comunist, aflat la putere. Un asemenea conflict este foarte rar, subliniază analiştii politici, potrivit Rador, care citează BBC.

Dragnea se visează președintele României – Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că vrea ca, într-un timp rezonabil, să se ajungă la concluzia că este nevoie ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale, iar apoi să fie desemnat cel care are cele mai mari şanse.

Ce mari oameni ne-au părăsit în 2018 – Hawkins, Aretha Franklin, Barbara și George Bush Senior, doar câteva nume.

2019, declarat Anul Cărții în România – Klaus Iohannis a promulgat, joi, o serie de legi cu impact cultural si social. Printre altele, 2019 a fost declarat “Anul Cartii” in Romania, iar orasele Iasi si Alba Iulia au capatat titlurile de “oras al Unirii”, respectiv “Capitala a Marii Uniri”.

Un copil a chemat poliția să îl aresteze pe Moș Crăciun – Ni se intampla tuturor sa fim uneori mai putin incantanti de cadourile primite cu diverse ocazii, dar cei mai multi dintre noi reusesc totusi sa mimeze politicos o umbra de entuziasm. Nu este si cazul unui baiat de noua ani din Germania, care, nemultumit de darurile pe care le-a gasit sub pomul de Craciun, a decis sa cheme politia.

Cele mai căutate cărți la editurile românești în 2018 – Mărturisesc că am fost dezamăgit să văd cât de puține exemplare se vând din ”cele mai vândute” titluri și mai ales să văd cât de puțini autori români intră în acest top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.