Daraverile zilei de 27 septembrie 2019

Darren Cahil, mesaj de ziua Simonei Halep – Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care împlineşte, vineri, 28 de ani, în care o felicită pentru parcursul din al 28-lea an de viaţă şi speră ca în al 29-lea, când va reveni alături de ea, să fie un an şi mai bun.

Vizită fructuoasă pentru Iohannis la New York. Acesta și-a lansat și acolo cartea ”EU.RO” – Aflat la New York, președintele României Klaus Iohannis și-a lansat, la Fundația Liederkranz, cartea “EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Totul despre fantomatica universitate online ABMS, unde studiază Cumpănașu – În articolul de presă “Un business cu bunul renume al Elveției: «Academy of Business Management Switzerland» din Zürich“, apărut la finele anului 2016, autoarea Sylke Gruhnwald relatează despre experiența sa de aplicantă “undercover”, la universitatea online ABMS. Aici este masterand Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale din România 2019. Și SNSPA a demarat o anchetă privitoare la legalitatea procedurilor de angajare a lui Cumpănașu.

Mama Luizei Melencu, amendată de DIICOT cu 5000 de lei – Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, a fost amendată, joi, cu 5.000 de lei de procurorii DIICOT.

Jacques Chirac a murit la 86 de ani – Fostul președinte Jacques Chirac a murit la vârsta de 86 de ani, informează presa franceză și agențiile internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.