Daraverile zilei de 27 mai 2019

Totul despre #europarlamentare2019, la noi și în Europa – Aici, aici, aici, aici și aici.

Zilele proaste pentru Dragnea abia încep – Pronunţarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC), în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu, fiind condamnat în primă instanţă la 3 ani şi şase luni de închisoare este aşteptată luni. DNA a cerut o pedeapsă mai mare, orientată spre medie.

Rezultate referendum pentru justiție – Peste 80% din alegători au răspuns “Da” ambelor întrebări de la referendumul pe justiţie de duminică, voturile nevalide reprezentând puţin peste 5%, conform rezultatelor provizorii.

Sfârșitul faraonului Dragnea – Marian Oprișan îi cere demisia după eșecul de la europarlamentare. Același lucru îl face și Gabriela Vrânceanu Firea.

Dacian Cioloș, candidatul USR la alegerile prezidențiale – “Alianţa USR-PLUS va avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale din toamnă, care se va bate cu toţi ceilalţi candidaţi în cursa pentru Preşedinţie”, a declarat Dacian Cioloş.

Situația hilară în Algeria: nici un candidat la alegerile prezidențiale – Consiliul Constituţional al Algeriei nu a înregistrat niciun candidat la alegerile prezidenţiale şi s-a întrunit duminică după-amiază pentru a examina această situaţie inedită, transmite AFP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *