Daraverile zilei de 27 decembrie 2018

Sfântul Ștefan, primul martir al Bisericii – Sfântul Ştefan, unul dintre ucenicii lui Iisus şi primul martir al Bisericii, este serbat pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, existând credinţa că acesta îi ajută pe bolnavi şi pe cei care se judecă de multă vreme, dar şi că în această zi persoanele certate trebuie să se împace.

Boris Becker, consilier al Simonei Halep – Boris Becker s-a aflat zilele trecute la Bucureşti, unde a participat la un eveniment organizat de Ion Ţiriac, la Stejarii Country Club. Acesta va primi 20.000 de euro lunar.

Tudorel Toader îi strică vacanța lui Iohannis – Ministrul Justiției trimite azi cererea de revocare a lui Augustin Lazăr din funcția de Procuror General.

18 milioane de euro au cheltuit românii în stațiuni de Crăciun – Peste 139.000 de turişti români au cheltuit aproximativ 18 milioane de euro în destinaţii din ţară în minivacanţa de Crăciun, potrivit unei analize realizate de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

România riscă să rămână fără pește – Deşi avem cel mai mare luciu de apă de pe tot cursul Dunării, năvoadele sunt tot mai goale. Mai grav este că potrivit cercetătorilor români, peste 10 ani, vom rămâne fără stocuri de pește.

Canada vrea să îl revendice pe Moș Crăciun – Și, la cum îl știm pe Trudeau, să îl declare no gender, gay, transexual și drogat.

Tu pentru câți bani ai renunța la Facebook? – Un studiu efectuat pe studenții din America arată că suma medie pentru care aceștia s-ar deconecta, măcar un an, de la Facebook, nu trece de 2000 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.