Daraverile zilei de 26 septembrie 2019

Întîlnire Trump – Zelenski la New York după apariția stenogramelor care ar putea să îl demită pe președintele SUA – La New York, a avut loc prima întâlnire oficiala între președintele american Donald Trump și președintele ucrainean, Vladimir Zelenski. Întâlnirea s-a desfășurat pe fondul unui scandal în jurul convorbirii telefonice dintre Donald Trump și Vladimir Zelenski care a avut loc în iulie. Imediat după întâlnire, Zelenski le-a spus reporterilor că aceasta a decurs foarte bine.

Rovana Plumb, audiată în Parlamentul European pentru a-și justifica declarația de avere – Rovana Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transporturi, este audiată joi în Comisia Juridică a Parlamentului European, în legătură cu neclarităţile din declaraţia de avere. Audierea în Comisia pentru Transporturi, pentru postul de comisar european, programată pentru 2 octombrie, a fost anulată.

Alegeri prezidențiale 2019 – Care sunt averile candidaților. BEC a făcut plângeri penale împotriva a 7 candidați care au venit cu liste false.

600 de blocuri din București nu au apă caldă – O să fie căldură în apartamente în această iarnă, dar cu pauze, reci, recunosc cei din Primăria Capitalei.

Un transgender care a născut un copil a vrut să fie recunoscut și mamă și tată al noului născut – Încercarea unui bărbat transgender din Marea Britanie de a fi recunoscut legal drept tată al copilului pe care l-a născut anul trecut a eşuat miercuri.

Un copil de 5 ani, acuzat de hărțuire sexuală – Un copil de 5 ani, bolnav de autism, a fost etichetat drept un “predator sexual” deoarece își îmbrățișează și săruta colegii, la școală, susține familia acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.