Daraverile zilei de 26 octombrie 2018

Google, probleme mari legate de hărțuirea sexuală – Colosul IT a anunțat concedierea, în ultimii doi ani, a 48 de persoane acuzate de hărțuire sexuală.

Sinead O’Connor s-a covertit la Islam – Numele artistei este acum Shuhada. Așteptăm detonarea în centrul New Yorkului. Artista suferă de tulburare bipolară și a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Trecem la ora de iarnă – În noaptea de sâmbătă spre duminică vom da ceasurile cu o oră înapoi, ora 04 devenind 03.

A început prima vacanță pentru elevii de gimnaziu și preșcolari – Pentru că și așa ne-am spetit cu învațatul, liber până pe 5 noiembrie.

BOR cere împăcarea Patriarhiei Ecumenice cu cea Rusă – Prima reacție a Sinodului BOR după schisma dintre cele două Patriarhii, după anunțul autocefaliei Ucrainei.

Adrian Țuțuianu, kamikaze din PSD – Înregistrările cu Țuțuianu, dincolo de a fi savuroase, descriu perfect ceea ce se întâmplă în PSD.

Klaus Iohannis, internat, operat, externat – Știrea cu Iohannis operat a căzut ca un șoc. Îl credeam cu toții îngrijorat, pe undeva pe la munte.

România, lider european la producția de porumb – Estimările finale vorbesc de o recoltă de 14.5, 15 milioane de tone de porumb, față de 11.8 milioane, cât face Franța.

Irlanda face referendum pentru a dezincrima blasfemia – Căci ce le-a mai rămas oamenilor, decât să îl hulească pe Dumnezeu.

USR a depus la CCR lista cu semnăturile pentru campania ”Fără Penali” – au rămas 850.000 de semnături validate.

Un tată a fost condamnat la închisoare pentru rele tratamente aplicate copiilor – omul i-a hrănit copiii de 3 și 4 ani doar cu prăjituri și Coca Cola.

Taxify, lansat în Timișoara – Un lucru bun, ar trebui să avem acest sistem de car sharing în toate marile orașe.

Sursă foto: Agrointeligența

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *