Daraverile zilei de 26 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 26 mai – Wuhan a testat 9 milioane de persoane în doar 10 zile. Cercetători. ”Pandemia este departe de a se termina”. Nelu Tătaru: ”Ne gândim la redeschiderea teraselor de la 1 iunie și a plajelor de la 15 iunie”. Alexandru Rafila: ”Măștile chirurgicale nu se spală, sunt de unică folosință!”. Grecia redeschide terasele și restaurantele. OMS: ”Un al doilea val al pandemiei, din ce în ce mai puțin probabil”. Air France reia, din 3 iunie, zborurile București – Paris. Blue Air reia cursele regulate către Europa. Muntenegru, a doua țară europeană care se declară liberă de coronavirus. A fost aprobat calendarul Bacalaureatului.

Brian May, fondator al trupei Queen, internat de urgență după un atac de cord  – Chitaristul Queen a fost internat în weekend, dar acum se simte mai bine.

Liviu Dragnea rămâne închis, decizie definitivă – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins luni, definitiv, contestația lui Liviu Dragnea la executarea pedepsei cu închisoarea. În acest proces, fostul preşedinte al PSD a solicitat să fie eliberat din penitenciar, pe motiv că este deţinut nelegal în închisoare.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 26 mai 2020”

  1. Ce nu inteleg la Liviu Dragnea si la altii ca el si… chiar nu pot intelege asta , este de unde aceasta incapatanare de-a declara pe toate drumurile ca-i ” detinut ilegal ” ! Pe bune frate dar ce , eu sunt ala care l-a condamnat { daca era dupa mine isi lua minim 50 de ani } sau niste judecatori in baza unor probe ??? Sta de-atata vreme la parnaie si n-a invatat inca faptul ca : PATRU ANI CA MAINE TRECE ? I-a ajuns la ureche ca , Belina va fi trecuta in proprietatea statului { se va alege prafu de ea cat de curand } iar ce-a construit el acolo va fi ras de pe suprafatza pamantului ? Se gandeste cumva , cine-o babardeste pe “aia mica ” ? Las-o frate ca nu sta ea nescarpinata ! La banii lui , gaseste o suta care , abia-i asteapta mustatile prin… pasarica ! Iancule , aseara am stat pana tarziu in noapte sa privesc la , circul de la malul marii felicitandu-ma in gand pentru ocazia aceasta , absolut nesperata caci , n-am avut placerea de-a traii in anii ’20 la vremea cand s-a schimbat calendarul BOR . Ai sa-mi spui ca , nu s-a schimbat nici un calendar insa eu , am sa-ti raspund cu amicitie ca : DACA VREA TEODOSIE… SE VA SCHIMBA ! Oare pe cand vom serba Craciunul prin 15-16 August dupa Sf. Maria ? Curand , curand daca nu-l bagati p’asta in camasha de fortza !!!! 8)

    1. @Marian Este vorba de incapacitatea de a-și asuma noul statut, de pușcăriaș, pentru un om care, la un moment dat, a fost cel mai puternic om din țară. Nici măcar nu va sta 4 ani, cred că are dreptul să iasă pe eliberare condiționată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *