Daraverile zilei de 26 ianuarie 2020

Ambasadorul SUA în România: ”Corupția a blocat evoluția România!” – Ambasadorul SUA la Bucureşti Zuckerman afirmă, într-un interviu pentru „Ziarul de Iaşi”, că principalul lucru care ar trebui făcut pentru ca economia românească să se dezvolte este eliminarea acestei culturi de corupţie endemică.

Bucureștenii, tot mai afectați de sindromul ”road rage” – Numărul mare de mașini și orele petrecute la semafoarele din Capitală pot duce la anxietate sau chiar la agresivitate în trafic. Psihologii spun că aceste comportamente sunt parte a sindromului road rage, o tulburare care se manifestă prin stres și ostilitate din cauza traficului.

Ziua lui Ceaușescu. Mai avem nostalgici după vremurile acelea? – S-a scris și comentat atât de mult și în toate felurile despre acest “personaj” al istoriei României, încât s-ar zice că aproape nu mai e nimic de analizat în ceea ce îl privește.

Bogdan Stanoevici, directorul Circului de Stat București, candidat pentru funcția de primar al Capitalei –  Actorul şi fostul ministru Bogdan Stanoevici va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei, susţinut de ADER, transmite partidul într-un comunicat de presă remis MEDIAFX. Printre problemele subliniate de Stanoevici pentru Bucureşti se numără situaţia spitalelor, dar şi metroul.

Am intrat în Anul Nou Chinezesc, anul șobolanului de metal – Festivalul Primăverii marchează intrarea în noul an şi este cea mai importantă sărbătoare tradiţională a chinezilor. Conform horoscopului chinezesc, după practicul și generosul mistreț, gata oricând să ajute, urmează șobolanul.

Online-ul are o nouă isterie: provocarea Dolly Parton – Fotogafiile publicate de Dolly Parton au ajuns să fie imitate de vedete şi dezvăluie cu umor cât de diferită este o persoană în funcţie de reţeleaua socială pe care o foloseşte, notează platforma Wired

Leave a Reply

Your email address will not be published.