Daraverile zilei de 26 ianuarie 2019

Primul Congres PLUS. Cioloș devine oficial președintele partidului – Convenţia Naţională a Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), la care vor participa aproape două mii de delegaţi, are loc astăzi, la Bucureşti, urmând a fi alese structurile de conducere ale formaţiunii politice. Fostul premier, care în prezent este doar membru al Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii, va candida pentru şefia partidului.

Zuckerberg face un chat imens – Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, intenţionează să unifice infrastructurile de mesagerie ale serviciilor WhatsApp, Instagram şi Facebook Messenger şi să încorporeze criptarea integrală a acestor aplicaţii, a relatat publicaţia New York Times, transmite Reuters.

Cod portocaliu de polei în București – Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au intervenit, în ultimele zece ore, la 115 solicitări în urma fenomenelor meteorologice. Cele mai multe dintre acestea au fost pentru îndepărtarea unor copaci căzuți, fiind avariate 49 de mașini.

Patriarhul Daniel, cetățean de onoare al Bucureștiului – Propunerea Primarului Gabriela Firea are în vedere realizarea Catedralei Mântuirii Neamului.

Cristina Neagu, jucătoarea anului 2018 în Europa – Cristina Neagu, căpitanul naţionalei de handbal feminin a României şi componentă a campioanei CSM Bucureşti, a fost desemnată, vineri seară, cea mai bună jucătoare a Europei, în urma a peste 10.000 de voturi exprimate de fani pe site-ul EHF.

A mai apărut un inteligent pe firmamentul politicii românești: Andrei Caramitru – Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, proaspăt înscris în USR, vorbeşte despre o ordonanţă de urgenţă prin care PSD-iştii să fie închişi, în replică la propunerea unei ordonanțe prin care procesele definitive judecate de completurile de 5 judecători să fie redeschise.

Lista PNL pentru Europarlamentare – Ce este acolo, râzi cu lacrimi. Iar trubadurul Orban visează la 25%.

S-a întors Dragnea. Și face reclamă la Vodafone – Liviu Dragnea a publicat, pe contul de Facebook, o poză de la o întâlnire cu lideri PSD și din coaliția de guvernare.

Orologiul Apocalipsei indică în continuare un cataclism iminent – Orologiul apocalipsei, care simbolizează iminenţa unui cataclism planetar, rămâne la ”fără două minute”, din cauza utilizării informaţiei ca armă, cu scopul de a slăbi democraţiile în lume, au anunţat oameni de ştiinţă americani, care potrivesc orologiul anual.

Epidemia de gripă, iminentă – Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, vineri, că România este în pragul unei epidemii, precizând însă că pentru a putea fi declarată stare de epidemie trebuie ca săptămâna viitoare numărul cazurilor diagnosticate de gripă să fie mai mare decât cel estimat.

Sursă foto: ZF.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.