Daraverile zilei de 26 februarie 2020

Coronavirus. Tot ce trebuie să știți – Despre stocurile magazinelor, aici. Despre ce face Metrorex ca să călătorim în siguranță, aici. UEFA ia în calcul blocarea EURO 2020, aici. Și o veste proastă despre Coca Cola și coronavirus, aici.

Nava scufundată cu oi în portul Midia a fost adusă la țărm – Nava încărcată cu peste 14.000 de oi care s-a scufundat, la sfârșitul lunii noiembrie 2019, în Portul Midia, a fost adusă la țărm, marți seara, urmând să înceapă operațiunea de ecarisaj.

Iohannis reia azi consultările pentru nominalizarea unui nou premier – Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi seară că Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier desemnat şi că miercuri vor avea loc consultări la Palatul Cotroceni. Şeful statului a precizat că după alegerile parlamentare, preşedintele PNL e prima opţiunea pentru un nou mandat în fruntea Guvernului.

”Angela”, un proiect pilot dedicat femeilor aflate în pericol iminent – Este vorba despre un proiect pilot de prevenire a agresiunilor în cluburile şi barurile din centrul vechi al Capitalei, lansat de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) şi Asociaţia Necuvinte.

Limbajul semnelor va deveni limbă maternă în România – Deputaţii au decis, marți, că limbajul semnelor este limbă maternă în România pentru persoanele cu deficienţe de auz. Proiectul depus de deputatul Adriana Săftoiu a fost adoptat cu 241 de voturi pentru. Proiectul va merge la preşedintele Klaus Iohannis pentru promulgare, potrivit Mediafax.

Devine Șerban Nicolae al doilea om în stat? – Șerban Nicolae este candidatul PSD pentru președinția Senatului . Acesta a obținut mai multe voturi decât contracandidatul său Radu Oprea.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 26 februarie 2020”

  1. Iancule , este cam prima oara de vreo zece ani incoace cand , zambesc amuzat de… postarile dumitale ! Cel putzin aia cu ” Angela ” , aia-i monumentala iar ” proiectul ” madammei Saftoiu , pur si simplu parca-i dictat de Dumnezeu insusi !!! Ioane , asta , Saftoiu asta , nu era nevasta unui fost Director SRI ? Nu-i oare aia de se strufoca de grija ca ar trebuii data o lege { avea fata si-atunci… proiecte } privind OBLIGATIVITATEA votului ? PNL-ista convinsa , chiar nu ma-ndoiesc de asta ! Serban Nicolae poate devenii orice… SA TRAIASCA PARTIDUL ! Consultarile lui KWJ … Noroc ca-i miercuri si nu vineri caci asta s-ar fi intamplat abia MARTI dupa ce revenea de la Sibiu . Asta ar trebuii sa “consulte ” un psihiatru ! Pe ei , pe armatorii , ai intereseaza nava nu oile caci alea , au fost hrana pestilor deja si-n plus cum vrei sa creasca productia de sturioni daca sturionii aia n-au carne de oaie de trei ori pe zi ?!? Exceptionala aia cu ce face METROREX-ul ! Pai bine frate Iancule dar , tot bucuresteanul stie ca , la Metrou te poti inbolnavii inclusiv de ciuma bubonica insa de coronavirus… NICIODATA ! Mai devreme sau mai tarziu UEFA TREBUIE , sa anuleze sau macar sa amane anumite afaceri de-ale ei , nu de alta dar [ desii aia vin la stadion gata matrafoxati ] frica pazeste pepenii . Bine ma Iancule , abia acum ti-a dat prin cap sa anunti vestea cu Coca Cola , taman cand am ramas cu doar doua butelci de produs ? Bine ca mi-ai spus sa-mi fac provizii pentru un minim de vreo… zece ani ! 8) Baaaaaaaa Iancule , vezi ca AZI suntem in 26 februarie 20…20 !!! ” Breking News-ul ” tau , daca nu-i dintr-ala CU VRAJEALA { caz in care iti prezint scuze umile } , ESTE DEPASIT : SCHIMBA-L SAU ADU-L LA ZI !!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.