Daraverile zilei de 26 decembrie 2018

Mihai Teja, noul antrenor al FCSB – La ceremonia de investire acesta va primi și un abonament cu minute nelimitate cu loja.

Elena Udrea: ”Dumnezeu a făcut o minune!” – Răspunsul de la oameni, pe măsură: Nu Dumnezeu, ci Dragnea ți-a făcut această minune.

Trump, gata să le spună copiilor că Moș Crăciun nu există – Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, s-au numarat si in acest an printre numerosii voluntari care in Ajun au raspuns apelurilor telefonice din partea mai multor copii nerabdatori, care s-au interesat despre “traseul” lui Mos Craciun – monitorizat si de aceasta data de catre NORAD.

Japonia reia vânătoarea de balene – Japonia se va retrage din Comisia Internaţională pentru Vânătoarea de Balene (IWC) în încercarea de a relua vânătoarea comercială a acestor mamifere, a informat agenţia de ştiri Kyodo News.

Suma imensă pierdută de cei mai bogați oameni din lume – Cei mai bogaţi oameni din lume au pierdut 511 miliarde de dolari în acest an, după ce câştigurile înregistrate în prima jumătate a anului au fost şterse de scăderea pieţelor bursiere, relatează Bloomberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.