Daraverile zilei de 25 octombrie 2019

În acest weekend trecem la ora de iarnă – Trecerea la ora de iarnă în 2019 se va face în acest weekend, în noaptea dintre sâmbătă (26 octombrie) și duminică (27 octombrie).

Avem lista guvernului și programul de guvernare – Premierul desemnat, Ludovic Orban, a depus, ieri, la Parlament, lista miniștrilor care vor activa în cadrul Guvernului PNL și Programul de Guvernare.

Donald Trump, în război cu presa de peste ocean – Donald Trump a decis: New York Times și Washington Post nu vor mai fi distribuite în fiecare dimineață la Casa Albă.

Vinieta Oxigen a fost aprobată de CGMB și intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020 – Vinieta numită Oxigen a fost aprobată joi de consilierii generali, dar cu anumite amendamente, care au înăsprit şi mai mult reglementarea.

Se mărită Halep – Simona Halep a acceptat cererea în căsătorie a lui Toni Iuruc. Stere Halep, tatăl sportivei, a fost de acord ca cei doi să se căsătorească, iar la câteva zile după momentul emoționant s-a aflat și care a fost condiția pe care i-a pus-o lui Toni Iuruc dacă vrea să se însoare cu fata lui.

Un nou sondaj CURS, care dă PNL peste 30% intenție de vot – Pe primul loc se situează PNL cu un procent de 32%, urmat de PSD 25% și USR-PLUS cu 17%. Pe locurile următoarea se clasează PRO România cu un procent de 7%, ALDE 6%, UDMR 5% și PMP 5%.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 25 octombrie 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *