Daraverile zilei de 25 mai 2019

Un bărbat a murit după ce ambulanța a rămas împotmolită în noi – O ambulanţă de terapie intensivă mobilă a rămas împotmolită în noroi în timp ce se deplasa la un pacient în vârstă de 51 de ani cu afecţiuni cardiace. Medicii au fost nevoiţi să apeleze la şenilată şi un camion de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru a ajunge la pacient.

Europarlamentare 2019. Azi votează Letonia, Malta, Slovacia – Cetăţenii din Letonia, Malta şi Slovacia urmează să-şi adauge voturile sâmbătă celor din Marea Britanie, Olanda, Irlanda şi Republica Cehă, în penultima zi a alegerilor pentru Parlamentul European, relatează agenţia DPA.

Ești singur? Închiriază un prieten sau rudă – În era tehnologiei, când prietenii de pe rețelele sociale sunt de ordinul sutelor sau al miilor, în Japonia tot mai mulți oameni suferă de singurătate.

Ghidul alegerilor europarlamentare 2019 – Tot ce trebuie să știți despre votul de mâine, atât la europarlamentare cât și la referendum.

A plouat în București. Ce a urmat, știți deja – A fost cod portocaliu de vreme rea în Bucureşti unde a plouat torenţial câteva ore vineri după amiază. Sistemul de canalizare n-a mai făcut față în anumite cartiere, maşinile au rămas blocate în trafic, iar apa a năvălit inclusiv la metrou.

Theresa May și-a anunțat demisia – Cu “adânc regret” că nu a reușit să finalizeze Brexit-ul, Theresa May a anunțat că demisionează, pe 7 iunie, din funcția de lider al Partidului Conservator.

A fost publicat OUG pentru serviciile de ride-sharing – Ministerul Transporturilor a publicat, în dezbatere, proiectul de Ordonanță de Urgență privind activitățile de transport alternativ, prin care reglementează activitatea platformelor digitale care efectuează transport de persoane, precum Uber și Taxify.

Franz Timmermans a câștigat europarlamentarele în Olanda – Partidul Laburist (PvdA) al prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene (COM) Frans Timmermans, candidat la postul de preşedinte al COM, a obţinut o victorie surprinzătoare în alegerile europarlamentare desfăşurate joi în Olanda, obţinând 18,1% din voturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *