Daraverile zilei de 24 septembrie 2019

Donald Trump crede că i se cuvine premiul Nobel. Dar în timpul acesta, ”dosarul Ucraina” i-ar putea aduce demiterea – Președintele american, Donald Trump, consideră că merită premiul Nobel pentru “multe lucruri”, insistând în context că vrea să medieze între India și Pakistan.

Klaus Iohannis începe o vizită oficială în SUA – Preşedintele Klaus Iohannis participă, în perioada 24 – 26 septembrie, la segmentul la nivel înalt al celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

România a devenit principalul exportator de cereale din UE – România exportă cele mai multe cereale dintre toate statele membre ale Uniunii Europene. De altfel, țara noastră se află pe primul loc în ceea ce privește exportul de grâu și de porumb. Sezonul acesta România a reușit să exporte mai mult decât Franța și Germania, țări ce au ocupat anul trecut primele două locuri în rândul producătorilor de cereale din Uniunea Europeană, potrivit Business Review.

Ucigașul fetiței din Dâmbovița s-a sinucis – IGPR a precizat oficial că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest. „În urmă cu câteva minute, prin canalul de cooperare polițienească s-a primit un mesaj din partea autorităților olandeze.

O femeie a sunat la 112 ca să ceară ajutor să nu îi plece fata la club – O femeie din comuna Vulturu a fost amendată după ce a sunat la 112 şi le-a cerut poliţiştilor să o convingă pe fiica ei, în vârstă de 19 ani, să nu mai plece cu prietena în club, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Mario Iorgulescu nu mai este în România – Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de fotbal, a fost transferat luni, cu un avion privat închiriat de familie, la un centru medical din Milano.

Șoferii ridesharing au termen până în februarie 2020 să se licențieze – Soferilor de la companiile Uber, Bolt, Yango sau Clever Go le-a fost acordat încă un termen pentru obţinerea autorizaţiei de transport alternativ, extins astfel de la 1 noiembrie 2019 la cel târziu 1 februarie 2020, în baza unei modificări legislative operate în Senat, transmite Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *