Daraverile zilei de 24 octombrie 2019

Rareș Bogdan, portavocea lui Iohannis – O serie de “coincidențe”, la vreme de criză politică provocată, care au avut loc în ultimii patru ani, atrage atenția asupra unor avertismente sau anunțuri făcute, în numele Palatului Cotroceni, de către noua “stea” a politicii de la București.

PNL depunde azi lista guvernului și programul de guvernare – Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL se reuneşte, astăzi, pentru a stabili lista finală a miniştrilor care vor face parte din Guvernul Orban.

Statistică terifiantă: 4 români mor în fiecare oră din cauza unui AVC – Statisticile sunt sumbre, România are cea mai mare mortalitate prin atac cerebral din Europa.

Tratamentul împotriva cancerului evoluează, dar România rămâne în urmă  – Profesionişti din domeniul medical, reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi şi ai industriei farmaceutice au discutat, la Timişoara, despre beneficiile imunoterapiei oncologice, cea mai nouă şi promiţătoare abordare în lupta împotriva cancerului.

Mark Zuckerberg, audiat în Camera Reprezentanților – CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost audiat, miercuri, în cadrul Comisiei privind serviciile financiare din Camera Reprezentanților în legătură cu criptomoneda Libra.

A început campanie de vaccinare antigripală – Ea se derulează în cadrul cabinetelor medicilor de familie şi în unităţi sanitare cu paturi, iar beneficiarii sunt persoanele cu risc ridicat de îmbolnăvire, mai precis personalul medical, persoane cu vârsta peste 65 de ani, una dintre categoriile cele mai expuse la viroze respiratorii, persoane cu boli cronice, în special boli respiratorii şi cardiovasculare, cu boli metabolice, copiii şi bătrânii instituţionalizaţi, gravidele, conform recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.