Daraverile zilei de 24 februarie 2020

Criza coronavirusului cuprinde România – Situaţia în Italia devine ingrijorătoare după ce numărul morţilor de coronavirus a ajuns, luni, la patru, iar cel al persoanelor infectate la 165. Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Matei Balș, afirmă că e puțin probabil să nu avem cazuri de coronavirus în România. Am putea avea și vești bune, un vânător de extratereștrii susține că aceștia fug de pe planeta noastră din cauza coronavirusului.

Astăzi este Dragobetele – Dragobetele este zeul tinereţii, al veseliei şi al iubirii, provenit din tradiţiile dacice şi sărbătorit în fiecare an pe 24 februarie. Obiceiul Dragobetelui se păstrează încă viu în unele sate din nordul şi vestul Olteniei, şi în funcţie de regiune poate avea şi alte denumiri precum “Cap de primăvară”, “Logodnicul sau Însoţitul Păsărilor”, “Dragostitele”, “Ziua Îndrăgostiţilor”, “Sânt Ion de primăvară” sau “Granguru”.

Azi ar trebui să avem votul pentru investirea guvernului Orban 2 – Camera Deputaţilor şi Senatul au programată, luni, şedinţa comună în care ar urma să fie acordat votul de încredere Guvernului Orban II.

Dispare vinieta Oxigen? – Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat vineri, într-o postare pa pagina sa de Facebook, că a primit mii de mesaje legate de intenţia privind implementarea unei taxe pentru autovehiculele poluate care intră în centrul Capitalei şi că majoritatea opiniilor sunt împotrova introducerii vinietei Oxigen.

10 thoughts on “Daraverile zilei de 24 februarie 2020”

    1. @Mihai Foarte puțini sunt cei care au votat pro sau care chiar cred că este o măsură bună. Mie să îmi ofere transport public alternativ de calitate și nu vreau să mai aud de mașină.

  1. 4] Asa si ? De cand este interesata madamme Firea-PANDELE de ceea ce cer oamenii care… nu-s primari alesi ? 3] N-a fost cvorum dupa cum bine sti ! 2] Pai ce sa faca si ea saraca ? Sa se drogheze , sa treaca la alcohol ? La banii ei… 1] Asta-i cea mai importanta ” stire ” caci , daca nici faptul ca , scapam in sfarsit de extraterestrii datorita acestui COVID 19 nu-i important atunci care-ar fi ? Vestea ca , Presedintele KWJ si Parlamentul , plus membrii partidelor parlamentare sau nu , s-au captusit cu acest magnific COVID 19 ? Pe KWJ decat sa-l tina cineva in carantina atatea zile , mai bine-l trimete cu extrateresrii aia despre care faceai si matale vorbire , AJUTA-NE DOAMNE !!! 8)

  2. Iancule , ai grije ca , acolo unde scrie mereu Beaking news , acolo trebuie sa intervii urgent { cheama si matale cativa dintre aia 15.000 de specialisti ai lui Constantinescu pentru asta } deoarece … este vechi si deja pute ! In oricare tara civilizata … pana acum FALIMENT scria pe frontispiciul blogului !!!! :p

  3. Da’ ce-ai facut Ioane , ai sunat adunarea regimentului caci , atatia comentatori pe blogu-ti n-am mai vazut…de cam multa vreme !?? Te-ai prins in fine si matalutza d e faptul ca , nu-i bine sa tii “casa ” goala mai ales ca , tot cam atata te costa si daca-i plina insa , daca tot dai un ban , parca-i pacat sa nu ciugulesti … ceva acolo ? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *