Daraverile zilei de 24 februarie 2019

Nou protest în Piața Victoriei – Va fi frumos, cu luminițe, cu tobe, apoi poate se iese și la un suc sau bere prin Centrul Vechi.

Primăria Capitalei cumpără apartamente pentru medici – O informare trimisă Bursei de Valori Bucureşti din partea dezvoltatorului imobiliar care a construit cartierul Greenfield din Capitală arată că Primăria Municipiului Bucureşti a cumpărat 70 de apartamente.

SUA, îngrijorată de acțiunile Rusiei în România – Consilierul politic al ambasadei SUA, David Schlaefer, şi-a arătat recent îngrijorarea privind încercările Rusiei de a crea, prin propagandă, divizări la nivelul societăţii pentru a slăbi România, relaţia cu Statele Unite şi alţi parteneri europeni, pentru a vulnerabiliza afilierea Bucureştiului la NATO şi UE.

Se mărită Olguța la Chicago – Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu şi preşedintele Comisiei de control SRI, senatorul Claudiu Manda, merg astăzi, de Dragobete, în faţa Stării Civile pentru a se căsători, petrecerea având loc la restaurantul Chicago, din Craiova.

Moldova, în fața unor alegeri cruciale și în pericol de a fi fraudate – Asociația Promo-LEX, cea care monitorizează procesul electoral din Republica Moldova, a anunțat că duminica, în timpul alegerilor, nu va prezenta niciun raport, pentru că autoritățile de la Chișinău au interzis observatorilor să facă declarații publice în timpul votării.

Clipe de cumpănă pentru Rona Hartner – Actrița Rona Hartner a dezvăluit, într-un mesaj postat pe Facebook de pe patul de spital, că este nevoită să intre de urgență în operație, întrucât i-a fost descoperită o tumoare în zona abdominală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.