Daraverile zilei de 24 decembrie 2018

Risc de atentate în Europa – Gruparea teroristă al-Qaida e pe cale să revină şi vrea să comită atacuri în Europa, vizând în principal avioanele de pasageri.

Laponia, afectată de încălzirea globală. Unde se mută Moș Crăciun? – Administratorii din turism din Laponia au aşteptat, cu sufletul la gură, ninsorile polare ca să nu înregistreze un val de anulări ale rezervărilor. Între timp, Moş Crăciun primea la reşedinţa din Rovaniemi 30 de mii de scrisori zilnic.

Bella Santiago a câștigat X  Factor 2018 – Bella Santiago a castigat aseara X Factor Romania si a incasat premiul de 100.000 de euro. La putin timp dupa anuntarea castigatorului X Factor, pe pagina de Facebook a emisiunii au aparut sute de comentarii.

Ecaterina Andronescu pregătește revoluția în învățământ – Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sustine ca trebuie gasita “o formula” in asa fel incat cei care nu promoveaza examenul de titularizare sa nu mai fie acceptati in sistemul de invatamant, “nici macar suplinitori”.

Programul CFR de Crăciun – Sau de Paște, depinde ce întârzieri vor avea trenurile.

Crin Antonescu, susținător al Vioricăi Dăncilă – Crin Antonescu a declarat, duminică la TVR 1, că nu înţelege de ce foarte mulţi oameni insistă să o jignească pe prim-ministrul Viorica Dăncilă. Fostul preşedinte al PNL a precizat, că din punct de vedere al prestaţiei în fruntea Guvernului, lumea nu o prea percepe ca fiind „realul premier”.

Începe călătoria lui Moș Crăciun în jurul lumii – Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială (NORAD) a anunţat că va monitoriza şi în acest an călătoria pe care Moş Crăciun o va face în jurul lumii în noaptea de Ajun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *