Daraverile zilei de 24 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 24 aprilie – Brazilia are 3000 de deceze la 50.000 de infectări. Trump, criticat după ce a propus injectarea cu dezinfectant. Noi focare de coronavirus în China. Ludovic Orban anunță redeschiderea hotelurilor după 15 mai. Alegerile locale ar putea fi organizate în septembrie. Au fost descoperite punctele de intrare ale coronavirusului în organism. Tren special Austria – România pentru a transporta muncitorii. Spitalul Județean Botoșani a devenit focar de coronavirus, cu 180 de persoane infectate. Papa Francisc a donat 5 ventilatoare Spitalului Județean Suceava.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 24 aprilie 2020”

  1. Asta-i foarte importanta : ” Alegerile locale ar putea fi organizate în septembrie. ” Seamana al dracului de mult cu zicala cu ala care , in vreme ce tara arde el se scarpina… in cur ! Nu in Septembrie , daca maine ar fi alegeri…nu-i mai vad pe ” liberali ” la putere minim 100 de ani de-aici inainte ! Si asta-i interesanta : Ludovic Orban anunță redeschiderea hotelurilor după 15 mai. Pai ce credeai ca asta era chiar atat de fraier incat s a nu-si fi tras si el partea presupunand ca n-are si el macar o participatziune la vreun hotel ? Asteapta turisti in hotelurile romanesti… taman acum ? Asta-i din alt film daca chiar ai crede pe turistii aia atat de imbecili . Asta in schimb… chiar nu stiu la ce categorie s-o incadrez : la facaturi sau la prostie dusa la extrem , mai ales dupa ce-au povestit aia care-au facut mai ieri alaltaieri un drum la cules sparanghelul german . Macar de data a sta , aia de la ITM… aia d e la Ministerul Muncii si PROTECTIEI SOCIALE vor avea bunul simt sa se implice si ei , ce crezi Iancule ? Asta-i in schimb cea mai buna si te poate face s a razi sau dimpotriva insa , arata care-i parerea alora de-afara despre Romania si liderii ei . 5 ventilatoare in conditiile in care , mai mult de jumatate din infectatii de-acolo abia respira si-s cu zecile ?! ASTA DUPA CE ROMANIA , GUVERNUL ROMANIEI LE-A TRIMES MACARONARILOR VREO ZECE MEDICI PLUS ASISTENTE MEDICALE SI ASTA , IN PLINA PANDEMIE ! Probabil ca au facut paritatea de , un ventilator pentru doi medici si… trei asistente medicale . Tot prost iesim { ca de obicei } caci , costul unui ventilator este infinit mai mic decat ce-a platit Statul Roman pentru scolarizarea si formarea facuta cu acei medici si acele asistente . 8) P.S. Mai nou , aud ca { ASTA-I STIRE IANCULE } , aia plecati la cules sparanghel vor zor nevoie sa se reintoarca in Romania . Si-or fi dat si ei seama in sfarsit ca , Statul Romani i-a considerat si-i considera fix ca pe niste sclavi de inchiriat si exploatat de catre … cine-i mai gros la punga si la obraz fireste !

    1. @Marian Trebuie să recunosc că am citit pe undeva o afirmație pe care nu am cum să o atac: ”au închis totul când aveam 500 de cazuri și redeschid când avem 15.000”. Cât despre cei plecați la cules sparanghel, tristă situație, a unor oameni care nu vor decât să aibă ceva de mâncare pe masă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.