Daraverile zilei de 23 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 23 martie – Premierul Japoniei: ”Amânarea Jocurilor Olimpice, inevitabilă!”. Piețele agroalimentare rămân deschise. Placido Domingo, confirmat cu virusul Covid 19. Harvey Weinstein, în carantină, confirmat cu virusul coronavirus. CFR Călători suspendă multe trenuri de noapte. Angela Merkel, la izolare. Italia, încă 651 de decese. Slujbele religioase trec în online. Taximetriștii oferă transport gratis cadrelor medicale. Timișoara și schema de tratament pentru Covid 19. Care este vârsta medie a celor infectați de coronavirus în România. Bilanțul la noi a ajuns la 433 de cazuri și 3 decese.

Alina Gorghiu cere digitalizarea Parlamentului – Vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu a declarat că luni urmează să depună un proiect de  modificarea a Regulamentului Senatului astfel încât propunerile legislative să poată fi făcute şi online, nu doar pe hârtie la secretariat. Aceasta motivează că votul pentru Decretul preşedintelui a demonstrat nevoia de informatizare a Parlamentului.

Tatăl premierului britanic Boris Johnson vrea cetățenie franceză – Tatăl premierului din Marea Britanie se află în proces de aplicare pentru cetăţenie franceză, din dorinţa de a rămâne legat de Uniunea Europeană după Brexit, relatează Independent.

Seinfeld: 80 minute cu bâlbe de la filmări, virale – O serie de bâlbe surprinse în timpul filmărilor pentru serialul “Seinfeld” a ajuns online după ce un DVD a fost descoperit la o piaţă de vechituri. Imaginile au fost lansate online în septembrie 2019, dar, odată cu izolarea pentru prevenirea răspândirii infecţiilor Covid-19, au ajuns virale, scrie Mediafax.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 23 martie 2020”

  1. 1] ERA INEVITABILA si… bine c-au facut-o fie si acum ! 2] Pai daca d e inchid si p’astea atunci , nu ne ramane decat … sa murim de foame dar , sanatosi Iancule . 3] Pai si-asa avea niste acuzatii in spinare asa incat , poate-l scapa Dumnezeu si moare inainte de verdict … care-o fi ala ! 4] Si asta la fel ! 5] Pana si asta este ” normala ” in conditiile Ordonantei Militare no.2 ! 6] Frau Merkel ar merita s a moara in chinuri caci , datorita ei s-a produs nenorocirea asupra Europei . Ma rog , asta-i parerea mea . 7] O merita din plin da-i dracului d e macaronari si aici … chiar stiu ce spun . 8] Sa va fie rusine Ioane caci , pana si-n vremea ciumei , CREDINTZA PUTEA URNI SI MUNTII DIN LOC . Unde va este credintza si mai ales unde-s ” credinciosii ” care s e bateau cu caramida-n piept pentru a-si dovedii credintza ? Mi-a placut figura d e la Cluj cu ala de dadea anafura si vin cu aceeasi lingurutza la sutele alea de gura casca . Trebuia si asta s a fi spus alora d e la Sinod : DACA-S CREDINCIOSI CU ADEVARAT … N-AU D E CE SE INGRIJORA . 9] Haiga de si tu chiar crezi asta Iancule ??? 10] Nu ma mai intereseaza ce-ai mai scris despre unde si ce s e mai petrece in vreme de COVID 19 insa … chiar nu pot trece mai departe fara sa spun referindu-ma la Alina Gorghiu : ASTA A INEBUNIT DE TOT ??? Restul din ” stirile jurnalului ” tau de coronavirus… chiar nu merita atentie si , te rog cu umilinta sa ma ierti deoarece chiar asta cred . Respect si-ti doresc sa ai , o saptamana cat mai buna incepand de azi Luni 23 Martie 20…20 !

    1. @Marian După cum vedem, la noi și ordonanțele militare sunt pe principiul: ”să trăiți, recomandăm!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.