Daraverile zilei de 23 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 23 mai – La Madrid și Barcelona se redeschid terasele, hotelurile, muzeele. Trump a ordonat redeschiderea bisericilor. România a avut ieri ziua cu cele mai puține noi cazuri de la debutul epidemiei. Africa a depășit pragul de 100 de mii de infectări. Peste 3000 de bucureșteni s-au înscris pentru a fi testați dacă au coronavirus. Studiu: canabisul ar ajuta la prevenirea și tratarea coronavirusului. Serbia și Bulgaria își redeschid frontierele.

Fostul Episcop de Huși, Corneliu Bârlădeanul, arestat pentru 30 de zile – Magistrații Curții de Apel Iași au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, și a fostului călugăr arhimandrit, Sebastian Cristi Jitaru.

Harta zonelor din București unde accesul mașinilor este interzis în weekend – Începând din 23 mai, șapte zone din Centrul Bucureștiului, printre care și Calea Victoriei, vor deveni în weekenduri locuri de promenadă.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 23 mai 2020”

  1. ASTA O CONSIDER CEA MAI IMPORTANTA SI , ASI FI CONSIDERAT-O IMPORTANTA DACA SI NUMAI DACA , FIREA SI CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI AR FI AVUT SUFICIENT SANGE IN INSTALATIE S-O FI DECLARAT PENTRU FIECARE WEEKEND DE AZI INAINTE : 1] Harta zonelor din București unde accesul mașinilor este interzis în weekend – Începând din 23 mai, șapte zone din Centrul Bucureștiului, printre care și Calea Victoriei, vor deveni în weekenduri locuri de promenadă. Altminteri , doar vrajeli de doi lei insa si asta s-ar putea sa-i mai scada din…”simpatie ” . 2] Asta tine de BOR si de Sfantul Sinod deci , chiar n-am de gand sa-mi bag botu in ciorba lor dar iti reamintesc faptul ca , Pomohaci si altii ca el au fost acuzati si de alte blestematii { NEDOVEDITE ZICE-SE } si traiesc bien merci cu binecuvantarea aceleiasi BOR . Daca mai ” traia ” Sarcasticu aka Nevermind , ala va umplea frigideru cu carne sa va ajunga pana la Craciunul viitor dar eu , mai ” crestin “decat el , ma abtzin . 3 ] Si asta-i cel putin interesanta si oarecum demna de toata atentia : ” Studiu: canabisul ar ajuta la prevenirea și tratarea coronavirusului. ” Intrebare : pe cand si L.S.D-ul va devenii un panaceu universal fireste , tot conform “studiilor ” 8) ? 4] ” Trump a ordonat redeschiderea bisericilor. ” La cate “conserve ” are , era si cazul . 5] Africa a depășit pragul de 100 de mii de infectări. La un intreg continent este totusi o nimica toata Iancule si , chiar ma mira faptul ca , nu te-ai prins d e figura . 6] La Madrid și Barcelona se redeschid terasele, hotelurile, muzeele. Aia isi bazeaza PIB-ul pe minim 50% din afacerile cu TURISMUL Iancule , ai uitat asta ? Intrebarea de bun simt ar fi : CINE DRACU SE ASTEAPTA SA LE UMPLE MUZEELE SAU TERASELE MAI ALES CA , LA AIA COVID-UL … Intrebare personala : tot la scara 3 iti faci veacul , tot la scara 3 ? 8)

    1. @Marian Pomohaci nu mai este preot, a fost excomunicat. Aia cu promenada nu a fost chiar cum au zis, pe Calea Victoriei s-a circulat liber aproape, pe lângă Ateneu la fel (doar câteva străduțe închise).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *