Daraverile zilei de 23 iunie 2019

Scandalul copilei din Baia de Aramă – O nouă manifestaţie are loc duminică la Baia de Aramă, în sprijinul Sorinei, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie de români din SUA şi preluată într-un mod brutal de autorităţi de la asistentul maternal care o crescuse. Și un material despre familia care a adoptat-o.

Începe evaluarea MCV pentru România – O delegaţie MCV va efectua, la începutul lunii iulie, o vizită în România, pentru a evalua situaţia justiţiei din ţara noastră, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Reprezentanţii MCV ajung în data de 2 iulie la Bucureşti şi vor avea întâlniri şi cu ministrul Justiţiei.

Orlando Teodorovici vrea președinte al României – Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, susține că dorește să candideze din partea PSD la alegerile prezidențiale pentru că vrea să arate că “un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă”. Social-democratul pare să-și fi ales și un slogan electoral, folosind, ca replică la protestele #Rezist, formula #InsistpentruRomania.

Federer nu vrea să se retragă. Nici noi – La vârsta de 37 de ani, jucătorul elveţian de tenis Roger Federer, nr. 3 mondial, afirmă că nu are niciun proiect precis legat de finalul carierei, mulţumindu-se să-şi planifice ”următoarele şase luni sau anul următor”, acordând în acelaşi timp prioritate familiei sale, informează AFP.

Marina Almășan se revoltă împotriva TVR – Jurnalista TV Marina Almăşan a reacţionat după ce Adelin Petrişor a criticat faptul că şefa TVR Doina Gradea face parte din delegaţia oficială a României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Europene de la Minsk, în timp ce televiziunea publică transmite în direct marele eveniment sportiv, dar fără a avea reporter la faţa locului.

Scandal cu poliția și nevasta al viitorului premier britanic, Boris Johnson – Boris Johnson, promotor al ieşirii Marii Britanii din UE considerat favorit să devină prim-ministru, este vizat de o serie de întrebări după ce presa a relatat că poliţia a fost chemată la reşedinţa sa din cauza unei dispute aprige cu partenera, situaţia riscând să îi afecteze ambiţiile politice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *