Daraverile zilei de 23 ianuarie 2019

Simona Halep a pierdut primul loc WTA – Japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, calificându-se în semifinalele Australian Open. Astfel, aceasta a urcat pe locul 2 mondial iar Simona Halep a coborât pe locul 3.

Comisia Europeană urmărește cu îngrijorare OUG lui Tudorel Toader – Comisia Europeană urmărește cu mare atenție dezbaterea de la București pe subiectul ordonanței de urgență anunțate de Tudorel Toader.

Dăncilă: ”Sunt cel mai jignit premier din istorie” – Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seara, că atacurile din ultimul an au făcut-o mai puternică şi să aibă mai multă încredere în ea şi a subliniat că „în niciun caz“ nu îşi va da demisia.

A început recensământul delfinilor din Marea Neagră – A început numărătoarea delfinilor din Marea Neagră, o specie în mare pericol din cauza pescuitul industrial.

4 din 10 români sunt deranjați de atitudinea șefului față de ei – Patru din zece angajați români spun că au primit critici de la șeful direct atunci când au făcut o greșeală, iar aproape două treimi dintre ei (63,3%) au fost criticați “între patru ochi”, arată rezultatele unui sondaj de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *