Daraverile zilei de 23 februarie 2019

Rareș Bogdan, cap de listă pentru PNL în alegerile europarlamentare – Realizatorul TV Rareş Bogdan va deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, au declarat surse din interiorul partidului pentru MEDIAFAX. Negocierile dintre acesta şi liderul PNL Ludovic Orban încă mai au loc.

Episodul de viscol de azi noapte a avariat iar Bucureștiul – Un număr de 27 de maşini au fost avariate, au căzut şapte stâlpi, 34 de copaci şi 13 panouri publicitare, în noaptea dinspre vineri spre sâmbătă, în mai multe zone din Bucureşti şi Ilfov, din cauza vântului puternic, potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti – Ilfov.

Magistrații au protestat și în București – Aproximativ 200 de procurori şi judecători au protestat, vineri, la Palatul de Justiţie din Bucureşti, faţă de modificările aduse legilor justiţiei prin ordonanţă de urgenţă.

RADET intră oficial în faliment – RADET este în moarte clinică şi va intra în faliment săptămâna viitoare. Soluţia extremă urmează să fie votată în Consiliul General al Bucureştiului, unde va avea o majoritate largă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *