Daraverile zilei de 22 septembrie 2019

Cât valorează Casa Poporului? – Clădirea Palatului Parlamentului este evaluată la 5,58 miliarde lei (circa 1,2 mld.euro), iar terenul aferent la 4,2 miliarde lei (907 mil.euro), conform unei Hotărâri de Guvern care s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei de joi.

Ce șansă pierde România. Liviu Pleșoianu nu a strâns semnăturile necesare pentru a candida la alegerile prezidențiale – Liviu Pleşoianu a anunţat, pe Facebook, că nu îşi va mai depune candidatura pentru alegerile prezidenţiale, deoarece nu a obţinut suficiente semnături valide. Pleşoianu susţine că a primit câteva zeci de mii de semnături trase la xerox de la persoane care ar fi vrut să-l compromită.

22 septembrie, ziua mondială fără mașini – Scopul este descurajarea circulaţiei cu automobilul personal sau de serviciu, în favoarea deplasării cu bicicleta, a mersului pe jos ori şi a transportului în comun.

Cumpănașu, Bruynseels și Cătălin Ivan își depun azi candidaturile la prezidențiale – Alexandru Cumpănașu, Ramona Buynseels, Cătălin Ivan și alți independenți își depun, duminică, la Biroul Electoral Central, candidaturile pentru alegerile prezidențiale, transmite Mediafax.

Gabi Balint a suferit un infarct – Gabi Balint a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă la Spitalul Fundeni. I s-au implantat trei stenturi la inimă şi acum starea sa e stabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *