Daraverile zilei de 22 octombrie 2018

Urmează o nouă remaniere a guvernului – Dar nu, nu vă bucurați, nu pleacă Dăncilă.

Mihai Șora, alături de protestatarii din Timișoara – Au fost din nou proteste în țară, anemice, iar la Timișoara, în mijlocul celor ieșiți în stradă și-a făcut apariția și filosoful Mihai Șora.

Iohannis, consultări cu partidele politice – Tema dezbaterilor va fi legată de deciziile Comisiei de la Veneția în ceea ce privește modificările legilor justiției.

USR și MRÎ, liste comune la alegerile europarlamentare? – O întâlnire surprinză de presă între liderii celor două partide, Dacian Cioloș și Dan Barna, sugerează că se poate și asta.

A murit Ilie Balaci – Cea mai tristă știre pe care o puteam da azi. Ieri, în jurul prânzului, fostul mare fotbalist oltean a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat.

Tu unde petreci Revelionul? – Dacă ai de gând să îl faci pe Valea Prahovei, ai grijă să îți vinzi la timp un rinichi.

Victor Ponta, confirmat de Congres președinte al Partidului Pro România – După o competiție strând el cu el, Victor Ponta este din nou șef de partid.

Senatorii, gata banii pentru deplasări – Două milioane de lei au reușit să cheltuie până acum senatorii pe deplasări prin diverse locuri exotice.

Sursă foto: G4media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *