Daraverile zilei de 22 noiembrie 2018

Halep și Cahill, vacanță în Austria – Deși nu mai colaborează, momentan, profesional, prietenia dintre Halep și Cahill este mai puternică ca niciodată.

FRF, 1,125 milioane de euro pentru participarea României la Liga Națiunilor – Cine a zis că din înfrângeri nu se fac bani?

Legea Pensiilor, încă o amânare la Senat – Culmea, cei care ies din sala de plen sunt fix cei de la PSD, care ar trebui să voteze la două mâini.

Scandalul Rareș Bogdan – Realitatea TV își pierde principala vedetă, iar odată cu plecarea lui Rareș Bogdan se destramă și echipa construită în jurul lui și a brandului ”Jocuri de Putere”

L-ați mâhnit pe Ilan Laufer – Pițiponcul cu ifose de om politic se arată încă o dată victima atacurilor antisemite pentru că toată lumea îi spune că este mai prost decât Dăncilă.

Firicel din Las Fierbinți, prins drogat și conducând fără permis – Bă, ești prost?

Polonia renunță la modificările agresive aduse legilor justiției – Polonezii au plecat urechile la criticile UE și au renunțat la cele mai controversate modifică aduse sistemului juridic.

Ultimul interviu cu Michael Schumacher – Sunt ultimele imagini video cu marele sportiv înainte de accidentul teribil de ski.

Orașul care nu va mai vedea soarele până la finalul lui ianuarie – Este vorba de un oraș din Alaska, unde soarele nu va mai lumina până pe 23 iunuarie 2019.

A fost montat bradul de Crăciun în București – Ca și în ultimii ani, Târgul de Crăciun, care va începe la finalul lui noiembrie, va avea loc în Piața Constituției.

Sursă foto: Bucharest Christmas Market.

Leave a Reply

Your email address will not be published.