Daraverile zilei de 22 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 22 martie – Avem primul deces confirmat pe teritoriul României. Primarul Timișoarei, Robu, vrea ștampilarea celor aflați în izolare sau carantină. Meciul Atalanta – Valencia, bomba ecologică care a îngenuncheat Italia și Spania. Lewandowski donează 1 milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului. Cele mai noi date din lume: peste 13.000 de decese și peste 300 de mii de cazuri. Lorenzo Sans, fostul președinte al Real Madrid, mort de coronavirus. Ordonanța militară închide mall-urile, cabinetele stomatologice și limitează dreptul la circulație. Paolo Maldini și fiul său au coronavirus. UNIFARM anunță că primim 200 de mii de teste PCR și un milion de teste rapide.

Finlanda este, pentru al treilea an consecutiv, cea mai fericită țară din lume – În plină criză sanitară mondială cauzată de noul coronavirus, Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din lume pentru al treilea an consecutiv, potrivit unui raport oficial al ONU, publicat vineri, citat de AFP.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 22 martie 2020”

  1. ” Lewandowski donează 1 milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului. ” Ei , asa… DA , si-ar mai fi putut pune ceva ca are de unde !!! ” Primarul Timișoarei, Robu, vrea ștampilarea celor aflați în izolare sau carantină. ” N-ar fi mai putin periculos sa le puna niscai gratii la ferestre eventual sa construiasca si-un incinerator pentru cei ce se-mbata cu credintza ca-s oameni liberi ? Dupa o astfel de declaratie { si… mai sant derapaje dintr-asea din partea domnului Robu } asta s e mai a steapta sa-l mai voteze cineva pentru inca uun mandat ? Tare ma-ndoiesc de asta ! ” Finlanda este, pentru al treilea an consecutiv, cea mai fericită țară din lume ” O fi , nu pot nega dar noi romanii suntem pe locul imediat urmator caci avem drept conducatori niste parodi de politicieni si-n loc sa radem de ei LA VOT , rad ei de noi …DUPA VOT . Ce fericire mai mare poate exista decat aceea ca , in vreme de pace in cam toata lumea , in Bucuresti exista restrictii de deplasare si ziua dar mai ales noaptea ? Cum mama dracului sa iau virusul si sa ma-nbolnavesc daca circul noaptea ” singur singur si strazile-s pustii ” cum spuneau versurile unui cantec al lui Alifantis ? Vin abia acum sa-ti spun parerea mea despre prima informatie a ” jurnalului ” tau . Este adevarat ca avem primul deces confirmat { stai linistit ca-ntre timp au mai fost vreo doua } insa punand in ecuatie numarul d e infectati si cel al alora ce s-au insanatosit , o ducem bine vis a vis de macaronari sau francezi mai a les ca la noi … avem virusii politicianisti pe care-i avem . Cum dracu sa nu fi fericit in Romania lui Iohannis si Vela ? Ceausescu si comunistii lui n-au impus restrictiile astea nici macar dupa 4 Martie 1977 si-atunci chiar era cazul de-asa ceva . Parca erau mai fericiti aia din Argentina lui Peron deoarece , la aia nu existau totusi , restrictiile de la noi . Chiar asa Iancule , tu cum te descurci ? Tzaca paca , daca nu curge pica sau….

    1. @Marian Culmea, deși și mie mi se pare un bufon, Robu mai mult ca sigur va lua iar un mandat de primar. Cât despre descurcat, de bine, de rău, supraviețuiesc, momentan. Sper că și la tine este bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.