Daraverile zilei de 22 aprilie 2019

În America îi poți transforma pe cei dragi, decedați, în îngrășăminte – Locuitorii din Washington vor fi primii cetățeni ai SUA care vor putea să ceară ca rămășițele proprii sau ale celor dragi să fie transformate în îngrășământ, potrivit The Independent.

Trump l-a felicitat pe noul președinte al Ucrainei, actorul de comedie Volodomir Zelenski – Preşedintele american l-a felicitat pe comedianul ucrainean Volodimir Zelenski pentru victoria obţinută în alegerile prezidenţiale din Ucraina, a informat luni Kurt Volker, emisar al Statelor Unite, citat de agenţia Unian.

Ziua sentinței finale pentru Tăriceanu – Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) sunt așteptați, luni, să pronunțe decizia definitivă în dosarul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a fost achitat în primă instanță. La ultimul termen, procurorii au cerut rejudecarea procesului, transmite Mediafax.

 Ucraina, o țară de tot râsul, cu un actor de comedie ales președinte – Actorul de comedie Volodimir Zelenski, nou intrat în politică, a obţinut duminică o victorie zdrobitoare în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Ucraina în faţa preşedintelui în exerciţiu Petro Poroşenko, reflectând amploarea nemulţumirii alegătorilor faţă de puterea actuală, conform unui sondaj la ieşirea de la urne, citat de AFP şi DPA.

Răzvan Lucescu a câștigat campionatul în Grecia – Aşteptarea fanaticilor suporteri ai lui PAOK a luat sfârşit, După 34 de ani, formaţia lor favorită este din nou campiona Greciei, iar antrenorul care a stat la temelia acestui succes este un român.

Leave a Reply

Your email address will not be published.