Daraverile zilei de 21 octombrie 2019

Trec zilele și Ludovic Orban nu a finalizat negocierile pentru susținerea noului guvern – Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni şi marţi, noi discuţii cu societatea civilă înainte de a propune noul Guvern.

Scandalul reținerii avioanelor Tarom la sol se mută la DNA – Mădălina Mezei, fostul director al TAROM, este așteptată, luni, la DNA, pentru a da declarații la DNA, în dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a ține la sol unele avioane, în ziua moțiunii de cenzură.

Simona Halep, record unic: 300 de săptămâni consecutive în top 10 WTA – În timp ce elita tenisului mondial a suferit nenumărate schimbări o singură jucătoare s-a regăsit între primele 10 jucătoare ale lumii în fiecare dintre ultimele 300 de săptămâni: Simona Halep!

Zeci de medicamente esențiale dispar de pe piață – 18 medicamente fără alternativă terapeutică care tratează diabetul, insuficienţa cardiacă, cancerul şi suferinţa mintală sunt pe cale să dispară de pe piaţă. În total, este vorba despre 70 de medicamente indispensabile bolnavilor din România.

Alegeri locale Moldova – Chișinăul este disputat de Ceban și Năstase – Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban, și cel al Blocului electoral ACUM (DA și PAS), Andrei Năstase, vor intra în turul al doilea al alegerilor locale pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, potrivit rezultatelor preliminare ale alegerilor locale de duminica prezentate de Comisia Electorală Centrală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.