Daraverile zilei de 21 noiembrie 2018

Donald Trump, încercări de intervenție în Justiție – Președintele SUA este acuzat că ar fi încercat să ceară anchetarea lui Hillary Clinton și a fostului șef FBI, James Comey.

Podul Constanța, doar o chestiune de timp până la o tragedie – Vorbim deja de o inconștiență vecină cu nebunia din partea autorităților în legătură cu acest pod.

Președintele PE, Antonio Tajani, tur de forță la București – Acesta se va întâlni cu toți liderii importanți politici de la noi.

Ilan Laufer, cel mai prost din curtea școlii – Declarațiile acestuia referitoare la antisemitismul președintelui Iohannis o fac până și pe Dăncilă să pară mai inteligentă.

România, risc de recesiune în 2019 – 2020 – Previziunea aparține economistului șef pentru Europa Centrală și de Est a Unicredit Bank, Dan Bucșa.

Elveția face referendum pentru demnitatea vitelor – Să sperăm că nu e cu boicot și la ei, au și vacile demnitatea lor.

Decizie CCR : Dacă ești interceptat, operatorul de telefonie trebuie să te anunțe  – Mesajul va suna așa: Bună ziua, de la SRI suntem, vorbiți liniștit, noi vă salvăm conversațiile.

4 zile până la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului – Imagini inedite cu ultimele lucrări înainte de momentul de pe 25 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.