Daraverile zilei de 21 martie 2019

Lucian Bute s-a retras – ”Mi-am incheiat cariera de boxer. Moment emoţionant în viaţa mea dar sunt ferm convins că am luat decizia cea mai bună pentru mine si familia mea!”, a scris Lucian Bute.

Universitatea Harvard, dată în judecată de urmașii sclavilor – Universitatea Harvard a încasat profituri de pe urma unei serii de fotografii cu doi sclavi din secolul al XIX-lea, ignorând cererile de returnare a fotografiilor către descendenții celor care sunt imortalizați în imagini, informează Associated Press.

Un politician italian antivaccinare s-a îmbolnăvit de varicelă – Un politician italian de extremă-dreapta, Massimiliano Fedriga, care se opune vaccinării obligatorii a copiilor, s-a imbolnăvit de varicelă şi a fost spitalizat, informează presa italiană, citată de Euronews.

Simona Halep are un nou / vechi antrenor pentru turneul de la Miami – Ben Rothenberg, jurnalistul New York Times, a anunțat că Simona Halep l-a angajat full-time pe Daniel Dobre, iar echipa jucătoarei a confirmat informația.

Dincolo de moarte, Michael Jackson este distrus pas cu pas – Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, a recunoscut că cei doi copii ai artistului au ca tată un donator anonim. Debbie este mama lui Prince şi Paris, care au fost concepuţi prin inseminare artificială.

Manele, Bursuc, Gopo – Controverse la Gala Premiilor Gopo: trupa manelistului Dan Bursuc, Kana Jambe, a urcat pe scenă pentru a interpreta manele, moment în care unii spectatori au părăsit sala.

Și altfel despre Gopo 2019 – Moromeții 2, marii câștigători ai premiilor GOPO din acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.