Daraverile zilei de 21 iunie 2019

Nu, nu este Times New Roman. Un sătmărean și-a dus calul în apartamentul de la etajul 3 – Să vedem acum ce mai au românii prin sufragerie! Unii preferă câinii, alții pisicile. Niște ciudați. Vedem acum care e cel mai bun animal de casă.

Liderii UE nu au ajuns la un consens privind cine va conduce principalele instituții al Uniunii în următorii ani – Liderii UE nu au reușit să se pună de acord privind o nouă conducere, joi noaptea, după un summit care aproape a eliminat principalii candidați ai celor trei familii mari din Parlamentul European.

Pentru vlogerii români, banii nu au miros – Cât de relaxant este să mergi cu autobuzul! Cât de frumos este Bucureștiul, prin ochii vloggerilor! Cât de eficient e transportul în comun! Asta dacă ne luăm după ce au postat câțiva vloggeri. S-a făcut și un imn, cântat de What’s Up. Doar că vloggerii au ales să nu-și informeze publicul că au fost plătiți pentru “realitatea paralelă” din filmele lor, dezvăluie paginademedia.ro.

Incident neverosimil cu armata americană în România. Și-au rătăcit tancurile prin culturile agricole din Ialomița – Militari ai Armatei SUA, care se deplasau, joi după-amiază, în condiţii meteo nefavorabile, pe timpul desfăşurării unor activităţi de instruire din cadrul Exerciţiului Multinaţional Saber Guardian 19, în zona Insulei Ialomiţei, au traversat, din eroare, cu tehnica de luptă blindată din dotare o zonă agricolă, rezultând distrugerea unor culturi, informează un comunicat transmis de Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Un cântec pierdut al lui Freddie Mercury a fost regăsit după mai bine de zece ani – Un “cântec pierdut” al legendarului Freddie Mercury, a fost difuzat pentru prima dată după ce înregistrarea a fost căutată prin arhive mai bine de un deceniu.

Spitalele românești, atacate cibernetic – Sistemul de sănătate este în alertă din cauza unui atac cibernetic ce a vizat mai multe spitale din România. Hackerii au țintit bazele de date, unde sunt păstrate informațiile medicale ale pacienților.

NASA a fotografiat un asteroid de la doar 690 metri – Sonda spaţială OSIRIS-REx, aparţinând NASA, a fotografiat un asteroid, numit Bennu, de la o distanţă de doar 690 de metri, urmarea fiind o imagine de o rezoluţie foarte bună a obiectului spaţial amintit.

Deputatul PNL, Mihai Voicu, condamnat la 3 ani cu suspendare – Deputatul PNL Mihai Voicu a fost condamnat, joi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosirea influenţei sau a autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, în dosarul în care a fost acuzat că le-a impus membrilor de partid să facă ‘donaţii’ pentru PNL, pentru a putea candida pe un loc eligibil în campaniile electorale din anul 2012.

Trupul lui Michael Jackson a fost incinerat iar copiii săi îi poartă cenușa în coliere speciale – Paris (21 de ani), Prince Michael (22 de ani) şi Bigi (17 ani), copiii regretatului star al muzicii pop Michael Jackson, poartă cenuşa tatălui în coliere speciale.

TVR a pierdut dreptul de a mai transmite Festivalul Enescu. Acesta va fi difuzat de Trinitas TV – Televiziunea Romana a pierdut dreptul de difuzare a Festivalului international George Enescu in favoarea Trinitas TV.

Angelina Jolie va scrie pentru Time – Actriţa americană Angelina Jolie a devenit editor colaborator al publicaţiei Time, urmând să scrie lunar articole care vor aborda teme precum “strămutarea, conflictele şi drepturile omului”, potrivit contactmusic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.