Daraverile zilei de 21 februarie 2020

Un polițist a sunat la 112 pentru că era bătut de soție – Un poliţist de la postul din Filipeştii de Pădure (județul Prahova) ar fi apelat la numărul de urgenţă 112 pentru că era agresat de soţie, au declarat surse din poliție pentru Ziarul Incomod.

Andreea Antonescu, amendată cu 4000 de lei pentru că a sunat la 112, beată fiind – Cântăreața Andreea Antonescu este în centrul atenției, dar în urma unui incident stânjenitor.

O specie nouă de melc maro poartă numele Gretei Thunberg – O specie nou descoperită de melc maro a fost numită după activista de mediu Greta Thunberg. Cercetătorii spun că au luat această decizie pentru că această specie a fost nevoită să se adapteze și să “rezolve problemele pe care nu le-a creat”.

Dana Grecu (Cheru) și Andreea Berecleanu pleacă de la trustul lui Voiculescu – Dana Chera Grecu a anunțat că nu se mai întoarce la Antena 3, după concediul de maternitate, pentru că, spune ea, “simte să facă altceva”, în contextul în care “perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare” a sa, potrivit unui interviu acordat Paginedemedia.ro. Anunțul Danei Grecu vine la o zi după ce o altă jurnalistă a grupului Intact Media, Andreea Berecleanu, a spus că părăsește Antena 1.

6 români de la bordul Diamond Princess, nava aflată în carantină pentru coronavirus, trimiși azi în țară – Cei 6 români sunt aduşi joi în Uniunea Europeană cu o aeronavă italiană. În ţară, vor intra direct în carantină. Între timp, din China vine o nouă confirmare a tendinței de scădere a numărului cazurilor de contaminare cu coronavirus.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 21 februarie 2020”

  1. Ei bine , despre Dana Grecu-Cheru despre asta chiar eram interesat sa aud DACA mai revine pe post caci atunci… insemna ca ea va fi urmatoarea Primar General al Bucurestiului DACA Firea o va lua in mana . Oare are sarcina de-a se alipii liberalilor { ca si-asa le cam sufla in panze si cand era la Antena 3 } sa-i faca necazuri de suferintza lui Nicusor Dan ? Tu ce zici Iancule ? Adreea Antonescu… are bani da-o dracului si-n plus , ce pretentie poti avea de la o vedeta de carton !? Ce mi-e asta , ce-mi e … Cruduta ? Chestia cu politistul ala din Filipesti … ala doreste dupa cum se vede ca nevasta-sa , sa nu se-alega cu mare lucru dupa divortz caci , se vede si fara binoclu ca despre asta-i vorba . Cred ca Greta Thunberg ar trebui sa se considere jignita si nu magulita deoarece nu numai melcul este maro ci si … ALTCEVA ! Cu scuzele de rigoare pentru faptul de-a lua pe sarite ” stirile ” dumitale , nu neaaparat in ordinea importantzei ci , mai mult pe alea care m-au amuzat primele . Iti doresc sa ai un weekend de mare exceptie Iancule !!!

    1. @Marian Am rămas un pic blocat la scenariul tău legat de o viitoare candidatură a Danei Grecu…este o variantă la care chiar nu m-aș fi gândit. Din fericire, cred că suntem salvați de el, femeia nu are nici măcar pe jumătate notorietatea Firei. Weekend minunat, dragul meu Marian!

Leave a Reply

Your email address will not be published.