Daraverile zilei de 20 mai 2019

Pregătiți de o nouă nebunie cu înscrierea la grădiniță? – Înscrierea copiilor la grădiniţă a început astăzi, 20 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Leonard Badea, președinte ASF: ”Avem nevoie de campanii de educație financiară!” – Avem nevoie de campanii ample de educaţie financiară la toate nivelurile pentru că un individ educat financiar poate înţelege şi decide mult mai uşor, în mod conştient, atunci când vine vorba de cumpărarea unui produs de asigurare, a declarat vineri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Leonardo Badea, la un eveniment de profil.

Românii nu își protejează viața personală în mediul online – Protecţia datelor personale reprezintă o provocare pentru orice persoană care foloseşte internetul. Un utilizator din trei nu ştie cum îşi poate proteja viaţa personală în mediul online, în condiţiile în care 89,3% dintre persoane intră pe internet de mai multe ori pe zi. Aceste date reies dintr-un studiu publicat de Kaspersky Lab.

Boc realizează marea unire PNL – PMP – Preşedintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că nu exclude posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat al PNL şi al PMP pentru un nou mandat de primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.