Daraverile zilei de 20 decembrie 2018

Trump a decis retragerea soldaților din Siria – Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat miercuri seară că Statele Unite au câştigat împotriva reţelei teroriste Stat Islamic şi a venit timpul ca militarii americani din Siria să revină acasă.

Kevin este din nou ”Singur Acasă”, după 28 de ani – La aproape 30 de ani de la premiera seriei de succes „Home Alone/Singur acasă“, actorul Macaulay Culkin reia rolul care l-a transformat în star, al simpaticului puşti Kevin McCallister, într-o reclamă senzaţională pentru Google Assistant.

Amnistia și grațierea au început deja – Fostul deputat Dan Şova, fostul ministru Constantin Niţă şi fostul şef al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja au fost eliberaţi din închisoare, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus miercuri suspendarea executării pedepselor.

Care au fost cele mai vizitate orașe din lume în 2018 – Circa 1,4 miliarde de turisti au calatorit in 2018 in intreaga lume. Tarile asiatice au atras anul acesta cei mai multi turisti, potrivit clasamentului realizat de Euromonitor International.

Cadou de la Moș Crăciun pentru bucureșteni: fără apă caldă și căldură – În plină iarnă 80% dintre locuitorii Capitalei riscă un Crăciun de coşmar, fără apă caldă şi căldură. Asta după ce angajaţii a trei termocentrale mari ameninţa cu o grevă generală.

Pilonul II de Pensii, opțional – Vă dați seama cât de mare este golul din buget după ultimele măsuri anunțate de cei de la PSD. Vine un an teribil de greu.

20 decembrie, ziua Ignatului – Ce nu a rămas ucis în mizeria cu pesta porcină, va fi sacrificat azi în mare parte din gospodăriile românești.

Program Metrorex Crăciun și Revelion 2018 – Este bine să știți cum vor circula mijloacele de transport în comun în perioada sărbătorilor de iarnă.

George Soros, omul anului 2018 – Distincția a fost acordată de cei de la Financial Times. În colaborare cu Statul Paralel, cel mai probabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *