Daraverile zilei de 19 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 19 iunie – Focar de coronavirus la Spitalul Județean din Brăila. Cum se vor desfășura orele în școli din toamnă? Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus. Italia: coronavirusul, prezent în apele uzat din Milano și Torino încă din decembrie 2019. Fotbalul s-a reluat în Brazilia, deși numărul cazurilor de Covid 19 este în creștere. Coronavirusul afectează inclusiv creierul. China a publicat primele date despre genomul SARS-COV-2. Comisia Europeană achiziționează în avans un vaccin anti coronavirus.

Parlamentul României a adoptat Legea Mirosurilor – Cerută de mulți români, legea mirosurilor a fost adoptată de Parlament și merge la promulgare. Actul normativ își propune să ne scape de duhoarea emanată de haldele de gunoi, abatoare, incineratoare, stații de epurare și fabrici, care până acum nu erau sancționate, căci nu emiteau în aer noxe peste limitele admise.

Marian Vanghelie vrea să candideze la Primăria Capitalei – Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie ar putea candida la Primăria Capitalei. Fostul edil a declarat că vrea să înceapă negocieri cu mai multe partide pentru a obține susținerea.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 19 iunie 2020”

  1. 1] ” Marian Vanghelie vrea să candideze la Primăria Capitalei ” Citind chestia asta inscrisa in ” jurnalul ” tau la vreme d e COVID , m-am uitat instantaneu pe calendare sa fiu sigur ca nu-i cumva Ziua Prostilor sau macar Sfanta Zi a Boilor insa…chiar n-am gasit o astfel de zi astfel incat , cred cu toata convingerea ca exista inca destui insi care sa-i considere pe romani , mai prosti decat boii !!! Vorba aluia din BD : CE-L RECOMANDA PE VANGHELIE { sau… CINE } pentru aceasta candidatura ??? 2] ” Parlamentul României a adoptat Legea Mirosurilor ” Asta-i pe bune sau este o vrajeala cum ai obiceiul ? Nu c-ar fi rea o astfel de Lege { vezi acele zile absolut interminabile cand ne sufocam cu acel aer pestilential } insa fie legea se numeste altfel fie …astia din Parlament au inebunit definitiv ! Pai au uitat cine-s boss-ii ce patroneaza gropile d e gunoi sau acele incineratoare ce ne fac vietile amare ? Daca nici macar madamme Firea n-a fost atrasa de idee dandu-si seama la vreme in ce sherparie s-ar baga… Intrebare : ce te faci daca trecand perpedes apostolorum pe srazile din Bucuresti iti vine-n nas un miros de cacat de la canale , pe cine reclami si mai ales , cum al amendezi p’ ala ? 3] ” Coronavirusul afectează inclusiv creierul. ” Asta-i posibil caci vad ca , peste jumatate dintre politicienii lumii plus , mai bine de trei sferturi din populatie au luat-o deja razna ! 4] ” Cum se vor desfășura orele în școli din toamnă? ” Asta-i cea mai importanta caci NIMENI NU STIE CUM ! 8) 5] ” Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus. ” INTREBARE … INTREBATOARE : CINE-I MARCEL PAVEL ???

    1. @Marian Vanghelie a intrat în discuții cu fel de fel de personaje pentru a primi susținere și finanțare. Pui rămășag că, dacă intră în cursă, ia 2 – 3%? Legea Mirosurilor este pe bune, nu am apucat să mă uit pe ea, dar, dacă ne uităm cum țara noastră a devenit groapa de gunoi a Europei….

      1. La cata tiganie exista in Romania…tiganie si tigani sa le dam si indienilor , n-asi avea curajul sa fac un ramasag cu tine frate Iancu caci , SIGUR asi pierde ! Cat despre Legea Mirosurilor , daca zici ca-i pe bune , PRECIS a fost adoptata deoarece , pana si parlamentarii si-au dat in sfarsit seama de ceea ce , cam toata tara si-a dat seama de multa vreme incoace : dinspre Paralment si POLITICIENI vine un miros de CACAT … de le-a intors si alora matele pe dos ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *