Daraverile zilei de 19 iunie 2019

Rușinea lui Platini – Fostul preşedinte UEFA Michel Platini, reţinut, ieri dimineaţă, fiind acuzat de corupţie în atribuirea organizării ediţiilor din 2018 şi din 2022 ale Cupei Mondiale, a fost eliberat noaptea trecută.

A murit cea mai bătrână femeie din Europa – Cea mai bătrână femeie din Europa a murit la 116 ani şi 90 de zile.

Boris Johnson, din ce în ce mai aproape să devine premierul Marii Britanii – Deputatul conservator Boris Johnson, un campion al susţinătorilor Brexitului, şi-a consolidat ieri seara avansul în cursa la succesiunea premierului britanic Theresa May şi s-a clasat devansat pe primul loc, în al doilea tur de scrutin, la finalul căruia au mai rămas doar cinci candidaţi.

Donald Trump și-a lansat campania pentru prezidențialele din 2020 – “Patru ani în plus!”: Donald Trump și-a lansat, marți, în Florida, în strigătele mulțimii entuziaste, campania pentru 2020 în încercarea de a obține un nou mandat după victoria-surpriză din 2016.

Același Trump și-a dat afară din birou șeful de cabinet pentru că tușea – Când vorbește președintele nici musca nu trebuie să se audă. A simțit-o pe pielea lui șeful de cabinet al lui Donald Trump, care a tușit în timp ce președintele înregistra un interviu. Un gest discret, dar suficient cât să-l deranjeze pe Trump.

Președintele Ucrainei: ”Femeile din țara noastră sunt marcă turistică!” – Asociaţii de apărare a drepturilor omului şi internauţi din Ucraina şi-au exprimat marţi indignarea după ce cu o zi în urmă noul preşedinte Volodimir Zelenski a comparat femeile din ţară cu o “marcă” turistică.

Valer Dorneanu rămâne președintele CCR pentru un nou mandat de 3 ani – Valer Dorneanu a fost reales, marţi, în funcţia de preşedinte al Curţii Constituţionale a României (CCR) pentru un mandat de trei ani.

Facebook lansează moneda virtuală Libra – Facebook a dezvăluit, marți, planurile de a lansa o monedă virtuală numită Libra, cel mai recent pas în efortul său de a se extinde dincolo de rețelele sociale și de a avea acces la comerțul electronic și la plățile globale, potrivit Reuters.

Dave Mustaine, solistul Megadeth, diagnosticat cu o formă de cancer la gât – Dave Mustaine, liderul trupei de thrash metal Megadeth, a fost diagnosticat cu cancer la gât. Megadeth şi-a anulat participarea la festivalul Rock in Rio din Brazilia, au informat luni organizatorii evenimentului, într-un comunicat citat de EFE.

Vă era dor de Dan Diaconescu? – Dan Diaconescu a avut o apariție-surpriză în mediul online. Este prima dată după mulți ani după ce șeful de la OTV apare în public și vorbește în fața camerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *