Daraverile zilei de 19 ianuarie 2019

Ce mai învață copiii la școală? – Manualul de Limba şi Literatura Română clasa a IV-a conţine informaţii pseudoştiinţifice despre zone energetice din Munţii Bucegi, la Babele.

Vești bune despre Dide, a fost admis la Jandarmerie – Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai vocali protestatari anti-PSD, a fost admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei, pe postul de îngrijitor animale grajd.

Angajații CFR amenință cu greva generală – Există posibilitatea ca astfel trenurile să ajungă la timp în gări.

O profesoară din Cluj este anchetată pentru că vorbește vulgar – Anchetă neobișnuită în cazul unei profesoare de limba engleză din Cluj. Aceasta a fost reclamată că a folosit cuvântul “foot” când a predat elevilor de clasa a III-a lecția despre părțile corpului. Și pentru că “oo” se pronunță “u” în limba engleză, mama unui elev a reclamat-o că folosește cuvinte obscene.

Nici Cioloș nu are consultanți de calitate – Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat pe Facebook la acuzațiile lansate de istoricul Marius Oprea într-un articol publicat vineri, în care acesta susține că în spatele înființării PLUS se află anchetatorul său de la Securitate, Alexandru Iordache. Cioloș afirmă că “asocierea numelui meu cu oameni pe care nu îi cunosc este un lucru mizerabil”, adăugând că “jurnalistul” Marius Oprea are, “în mod ironic”, același nume cu “unul dintre cei mai controversați oameni politici din România”. “Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate <<demonstra>> că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate”, mai spune Cioloș.

Realitatea TV a descoperit secretul ratingului: fără imagini – Realitatea TV a avut un vârf de audiență joi seară, în intervalul 19-19.10, când programul normal a fost oprit și a fost difuzat, conform sancțiunii de marți a CNA, doar textul deciziei de oprire a emisiei, potrivit Paginademedia.ro.

Dacia vândut peste 700.000 de mașini în 2018 – Dacia a vândut 700.000 de mașini în lume anul trecut, Franța, Germania, Italia și Spania fiind cele mai mari piețe pentru marca românească. Grupul Renault a vândut în lume peste 3,8 milioane de mașini, integrând anul trecut în premieră și mărcile chineze Jinbei și Huasong.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 19 ianuarie 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *