Daraverile zilei de 19 decembrie 2018

Dosarul lui Dragnea de la ÎCCJ, amânat iar – Noul termen a fost stabilit pentru 21 ianuarie 2019. Să petreacă și omul sărbătorile acasă, să aibă timp să dea grațierea.

Spaniolii au tras concluzia: Messi, mai bun ca Ronaldo – De parcă acest lucru nu era evident de la bun început.

Iliescu – Le Figaro, partea a II – În cea de a doua parte a interviului, fostul președinte recomandă PSD să îl susțină pe Tăriceanu pentru prezidențiale.

Iohannis: ”Să nu ne grăbim cu impozitarea Bisericii” – Președintele Klaus Iohannis spune că impozitarea Bisericii este o chestiune care trebuie judecată foarte bine și că mai întâi trebuie rezolvate problemele care trenează de la Revoluție încoace privind restituirea bunurilor bisericilor. “Să nu ne grăbim foarte tare în a veni cu o soluție”.

Tamara Buciuceanu Botez, 65 de ani de carieră – Teatrul Metropolis din Bucureşti a sărbătorit luni, 17 decembrie, 12 ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, actriţa Tamara Buciuceanu – Botez a fost la rându-i sărbătorită, după 65 de ani de carieră, în cadrul unei festivităţi la care au participat numeroase personalităţi ale vieţii culturale.

Epava Titanicului va putea fi vizitată – Stați, nu săriți de bucurie, prețul unui bilet este de: 100 de mii de dolari.

Sursă foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.