Daraverile zilei de 18 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 18 martie – Primăria Iași restricționează transportul public. Espanyol Barcelona anunță 6 cazuri de infectare. OMS: ”Școlile și frontierele închise pot încetini pandemia, dar nu o pot opri!”. Peste 80% din cei depistați cu virusul Covid19 se vindecă. Muntenegru, singura țară din Europa care nu are coronavirus. Parlamentul României simulează azi votul online. Donald Trump vrea să doneze câte 1000 de dolari fiecărui cetățean american. Ministrul Sănătăți: ”România, mult sub linia roșie privind cazurile de coronavirus!”. Euro 2020  a fost amânat pentru anul 2021. Traficul pe Pornhub a crescut cu 7.9% în România. Toate trenurile internaționale care tranzitau România au fost suspendate. Guvernul a lansat un site cu informații oficiale despre coronavirus: știrioficiale.ro. Monica Anisie, ministrul Educației: ” Nu se pune problema înghețării anului școlar!”.

Noi arderi de deșeuri în București, indicii de poluare o iau razna – Ministerul Mediului a reclamat, marţi seară, posibile arderi necontrolate de deşeuri, în zona de sud a Bucureştiului şi a anunţat că Garda Naţională de Mediu se deplasează în zonă.

Joe Biden a mai câștigat 3 state – Fostul vicepreşedinte Joe Biden a câştigat alegerile primare din Arizona, Illinois şi Florida, el aflându-se cu mult în faţa contracandidatului său, socialistul Bernie Sanders, potrivit CNN.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 18 martie 2020”

  1. Sant cateva dintre stirile ” jurnalului ” dumitale care merita TOATA ATENTIA . 1] ” Donald Trump vrea să doneze câte 1000 de dolari fiecărui cetățean american. ” Oare o fi prea tarziu pentru a solicita cetazenia americana Iancule caci , tare bine mi-ar prinde aia 1000 de parai ! 2] ” Parlamentul României simulează azi votul online. ” Pai astia simuleaza d e vreo treizeci de ani asa incat… unde-i noutatea ? Poate unde acum stai bine merci la casele lor ? 3] ” Noi arderi de deșeuri în București, indicii de poluare o iau razna ” Pai nu era si pacat ca bucurestenii sa respire si ei aer curat mai mult decat cateva zile ? Nu ne ucide COVID 19… ne ucide poluarea insa , cine dracu sa-i aresteze pe vinovati , sa-i judece la urgentza si dupa ce-i condamna la minim 100 d e ani d e puscarie , sa-nchida celula dupa ei si-apoi s -arunce cheia ?!? Mergi la pariu ca acolo pe langa desheurie nearse data trecuta , acum au fost arse si desheurile adunate de pe la spitalele unde- i carantina ??? Cum dracu s a nu iubeasca cineva Romania ?????????????????

    1. @Marian De la Trump clar nu prindem, poate să avem noroc cu Gigi Becali. Legat de deșeuri, da, o mare mizerie și o afacere de mare succes pentru cineva. Dar pentru cine, oare?

      1. Iancule fratele meu , ar fi de laudat gestul lui Gigi Becali DACA N-AR FI FOST ANUNTZAT CU SURLE SI TRAMBITZE… IN PRESA ! Ceea ce-a facut , nu valoreaza nici doua parale caci , in conformitate cu spusele Mantuitorului IIsus Hristos : ” nu trebuie sa stie stanga ce face dreapta ” ! In alta ordine de idei asi intreba : DAR STATUL CARE-A LUAT SI-A TOT LUAT DE-ALUNGUL ANILOR , BANI GREI DIN BUZUNARELE OAMENILOR AIA CA MINE SI CA DUMNEATA … CE-A FACUT CU-ACESTI BANI ??? Ti-l reamintesti pe Eugen Nicolaescu , fost ministru la “Sanatate ” din partea PNL si-a sa ” TAXA PE VICIU ” ? Ce s-a facut cu banii aia caci… se lauda liberalul asta de carton ca , acei bani vor fi folositi la dotarea spitalelor si…UNDE-S “DOTARILE ” ??? Bine ca n-au legalizat { INCA } prostitutia caci astia , erau in stare s a ia bani si de la amaratele alea !!!!!!!!!! Parca tot de la liberali venea ” ideea ” nu-i asa frate Iancu ? 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *